Twitter erişime açıldı

Oy kaybetmemek için mağdur olan, yardım isteyen vatandaşların görüntülerini engellemek istediler. Yalan haber yayılıyor diye de kılıf uydurdular.

Sözde "dezenformasyon" deniliyordu ama asıl dezenformasyonu kendileri yapıyor.Haberlerde hiç bir şey olmamış gibi sadece 10-15 bina yıkılmış gibi gösteriyorlar 3 gündür ulaşılamayan yerleşim yerleri var...

Bunları daha destekleyenler var ya, işte ona yanarım!
 
Bakın belki sinirden yazıyorum ama bunu yapanlar gerçekten yargılanmalı. Yardıma muhtaç insanlar Twitter'den seslerini duyurmaya çalışırken insanların seslerini kesmek gerçekten çok büyük bir ihanet.
 
Jahrein'in yayınında 2dk'da Oğuzhan Uğur tarafından onaylanan; Afad can kurtaranlı gençler "Abi biz ne yapacağız, bilmiyoruz" diyerek hüngür şakır ağlamış, başka bir olay da doğum sancısı olan kadının sesini duymalarına rağmen, burada iş yok diyip bırakmışlar. Lütfen artık uyanın. İlk 2 gün sadece canlara yoğunlaşayım dedim, siyaset ya da ona yakın işlerle uğraşmayayım ama canım yanıyor. Çok canım acıyor, elimden RT atmaktan, yardım göndermekten başka bir şey gelmiyor. Yalvarırım artık şu sığ kafanızı değiştirin. Bu insanlar bizi bitiriyor. 1 gün içinde, milletvekilleri ve başkanlarının halk karşısında güldüğü, telefonuna baktığı görüldüğü için belki de her şey yayılmasın diye "Can kurtarmak yerine kendi oylarını düşündüler" gene.. Duygularımı yazıya döksem kitap çıkar. 29 Yaşımda 3 gündür artık bunlarla aynı havayı solumak istemiyorum. Bütün kanları onların elinde. Yakın aile dostumuzun akrabasının evi yıkıldı, altında 3 kişi var, bugün akşama doğru enkaza gidilip ses yok diye dönülmüş, daha sonra ses geldiği ihbarı üzerine tekrar gidilmiş ve gerçekten ses olmasına rağmen yeterli ekipman yok denmiş. Yoruldum, ben burada kalvyemden bu yazıları yazarken bile orada hala kurtarılmayı bekleyenler var ama Twitter'ı hala engelliyor. Görmeniz için daha ne yapmaları lazım ?
 
Bu süre zarfında sesini duyuramayıp ölen bir kişinin bile günahı bu heriflerin boynuna.

Allah bu günahın sorumlularından bu dünyada en ağır şekilde hesabını sorar umarım.

Jahrein'in yayınında 2Dk'da oğuzhan uğur tarafından onaylanan; AFAD can kurtaranlı gençler "abi biz ne yapacağız, bilmiyoruz" diyerek hüngür şakır ağlamış, başka bir olay da doğum sancısı olan kadının sesini duymalarına rağmen, burada iş yok deyip bırakmışlar. Lütfen artık uyanın. İlk 2 gün sadece canlara yoğunlaşayım dedim, siyaset ya da ona yakın işlerle uğraşmayayım ama canım yanıyor. Çok canım acıyor, elimden RT atmaktan, yardım göndermekten başka bir şey gelmiyor. Yalvarırım artık şu sığ kafanızı değiştirin. Bu insanlar bizi bitiriyor. 1 gün içinde, milletvekilleri ve başkanlarının halk karşısında güldüğü, telefonuna baktığı görüldüğü için belki de her şey yayılmasın diye "can kurtarmak yerine kendi oylarını düşündüler" gene. Duygularımı yazıya döksem kitap çıkar. 29 yaşımda 3 gündür artık bunlarla aynı havayı solumak istemiyorum. Bütün kanları onların elinde. Yakın aile dostumuzun akrabasının evi yıkıldı, altında 3 kişi var, bugün akşama doğru enkaza gidilip ses yok diye dönülmüş, daha sonra ses geldiği ihbarı üzerine tekrar gidilmiş ve gerçekten ses olmasına rağmen yeterli ekipman yok denmiş. Yoruldum, ben burada kalvyemden bu yazıları yazarken bile orada hala kurtarılmayı bekleyenler var ama Twitter'ı hala engelliyor. Görmeniz için daha ne yapmaları lazım?

Allah'ım yardımcısı olsun gün sorumlulardan hesap sorma günü Mayıs'ta.
 

Geri
Yukarı