Twitter hesabım hacklenmiş olabilir mi?

331087

Hectopat
Az önce Twitter hesabımda dolanırken bir de ne göreyim! Aşağıda görüldüğü gibi, benim yazmadığım şeyler yazılıp paylaşılmış. Hesabımı hala aktif olarak kullanabiliyorum. İşin ilginç yanı, sabah da benzer bir durum fark etmiştim ama yanlışlıkla yapmışımdır diye es geçmiştim. Kripto para ile alakalı bir post beğendiğimi gördüm. Lakin kripto paralarla alakam yoktur. Beğendiğimi görünce şaşırdım açıkçası bu hesap hacklenmiş mi yani? Ne yapmam gerekiyor?

Büyük ihtimalle hacklenmiş. Twitter Takipçi Hilesi falan yaptıysanız normal bunlar. Ama yapmadıysanız hemen şifrenizi vesaire değiştirin. Bir siteye hesabınızla ilgili 3. Taraf izni verdiniz mi?

Bence hesap elden gitti gidiyor şifre değiştir ya yanlışlıkla biriyle şifreni paylaştın ya da hacklendin

Büyük ihtimalle hacklenmiş. Twitter Takipçi Hilesi falan yaptıysanız normal bunlar. Ama yapmadıysanız hemen şifrenizi vesaire değiştirin. Bir siteye hesabınızla ilgili 3. Taraf izni verdiniz mi?

Hiçbir takipçi hilesi vs bir şeye bulaşmadım, 13 takipçim var, böyle şeylerle işim yok hiçbir şey yapmadan bu nasıl oldu anlamış değilim. Kimseyle de paylaşmadım herhangi bir bilgimi.

Bence hesap elden gitti gidiyor şifre değiştir ya yanlışlıkla biriyle şifreni paylaştın ya da hacklendin

Nasıl oldu anlamadım. Kimseyle bir şey paylaşmadım, herhangi bir siteye herhangi bir amaçla bir şey yapmadım.

Hiçbir takipçi hilesi vs bir şeye bulaşmadım, 13 takipçim var, böyle şeylerle işim yok hiçbir şey yapmadan bu nasıl oldu anlamış değilim. Kimseyle de paylaşmadım herhangi bir bilgimi.
Şifrenizi değiştirdiğinizi düşünüyorum ama değişmemişseniz değişin. MalwareBytes veya Kaspersky ile de bilgisayarınıza virüs taraması yapın.

Şifrenizi değiştirdiğinizi düşünüyorum ama değişmemişseniz değişin. Malwarebytes veya Kaspersky ile de bilgisayarınıza virüs taraması yapın.

Virüs olabilir. Dün antivirüs ile ilgili çok uğraşmıştım. VPN programları vs kurmuştum bayağı. Kesin onlardan bir şey bulaştı o zaman.

Özellikle crack indirmişseniz muhtemel. Tarama sonucunu paylaşırsınız.

Haklı crackden her şey çıkar en son crackli oyun indirdiğimde oyun açılmadı
Chrome anasayfam değiştirildi (portal sepeti değil) ara sıra garip garip CMD'ler açılıyordu
O günden beri Steam'den alıyorum

Özellikle crack indirmişseniz muhtemel. Tarama sonucunu paylaşırsınız.
Sonuç 2000 civarı çıktı. Hiç bu kadar yüksek sayıda bir sonuçla karşılaşmamıştım.

Dosya Ekleri

• malwares.txt
    497,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot 2022-10-20 195314.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…