Twitter hesabımı ele geçirmişler

ismet-22

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ben normalde twitter kullanan biri değilim. Hesabım var ama çok nadiren televizyon programlarına tweet attığım olmuştu. Bayağı bir süredir hiç kullanmadım. Bir kaç gündür e-mail almaya başladım. Bazı kişilerin beni takip ettiği yazıyordu. Bende ne oluyor diye hesaba girdim ilgimin olmadığı kişiler beni takip etmiş bende bir sürü tweet atmışım. Ayrıca hesabıma resim eklemediğim halde bir kızın resmi vardı. Twitter'a telefon numaramı vermemiştim. Elektronik posta adresimle şifremi değiştirdim sonrada hesabı devre dışı bıraktım. Sosyal medyayı fazla kullanan biri de değilim nasıl başıma geldi anlamadım. Merak ettiğim bunun bana başka zararı olabilir mi? Mail hesabımı da ele geçirebilirler mi? Ne yapmalıyım bu durumda.
Önerilerinizi bekliyorum.

Bu konuda almam gereken başka tedbirler var mıdır?

Yok mail hesabında değişiklik olmamış. Twitter şifresini değiştirebildim ve sonrasında da hesabı devre dışı bıraktım. Bunun dışında yapacağım başka ne gibi şeyler var. Bunun dışında bana zararı dokunur mu? Bilgisayarımda şu anda lisanlı bir güvenlik yazılımı var.

İnşallah, twitter'ı pek kullanmasam da bana ait bir hesabın saldırıya uğraması can sıkıcı bir şey.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı