Twitter IP veriyor mu?

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
Bir internet ünlümsüsü ile Twitter'dan takıştık, hakaret ve küfür etmedim karşımda olsan seni döverim tarzı bir şey söyledim, dava edeceğini falan söylüyor. Hesabım anonim bir hesap, farklı IP adreslerinden hesaba girdim zamanında. Twitter IP adresi veriyor mu?

Ne diye tartışıyorsun ki? he de geç. Twitter da herkes aşırı alıngan hemen dava muhabbetine girme eğilimindeler zaten.
Haklısınız hocam, pek huyum değildir zaten tartışmak. Sadece bile isteye küfür yemek isteyen birisine ''karşımda olsan seni döverim'' tarzı bir şey söyledim. Anonim bir hesabın IPsını sırf şu cümle için savcılığa verirler mi merak ediyorum.

Haklısınız hocam, pek huyum değildir zaten tartışmak. Sadece bile isteye küfür yemek isteyen birisine ''karşımda olsan seni döverim'' tarzı bir şey söyledim. Anonim bir hesabın IPsını sırf şu cümle için savcılığa verirler mi merak ediyorum.
Normalde kimse uğraşmaz kazanacağından çok kaybeder dava açacak olan kişi bu yüzden sanmıyorum uğraşacağını ama açarsa da şaşırmam işsiz insan dolu Twitter'da.

Seni döverim i tehdit suçundan dava edebilir. Yapmayın etmeyin değmez!!! Memur olma şansını kaçırmak bir halt degil ama yurtdisina gidecekken bile sicil önemli... niye boş insanlar için hayatınızı riske atiyonuz..

Korkuyorsan neden artistlik yapıyorsun millete? Normalde IP adresi gibi basit bilgiler kolluk kuvvetlerine verilir , fakat seni döveceğim dediysen sadece uğraşılacağını düşünmüyorum. Bulunmak istenirsen bulunursun zaten kaçarı yok. Bundan sonra daha dikkatli olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı