Twitter'da +18 video linkinden bilgilere erişilebilir mi?

Mecetin1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Twitter'da geziniyordum VPN'im açık değildi. Karşıma +18 bir video çıktı. Aşağı kaydırmaya çalışırken yanlışlıkla videoya bastım. Beni +18 bir siteye attı. “18 yaşından büyük olduğunu onayla” yazısını görür görmez çıktım. Olabildiğince hızlı çıkmaya çalıştım. Site yüklenmiş ya da yüklenmemiştir bilemem. Video yabancı olduğu için site de yabancıydı. Otomatik çevrilmişti muhtemelen.
Ayrıca ev internetine bağlı olmama rağmen bu siteye girince bağlantı bir anda koptu. Ne olur beni bu konuda aydınlatın. Bilgilerim çalınmış mıdır, herhangi bir şeyime erişmişler midir? (IP adresime falan).
Bu konuda tecrübesizim ve dert edinmekte ustayımdır. Ne olur geceleri rahat uyumamı sağlayın ve içimi rahatlatın.

Arkadaşlar merhaba,
Twitter'da geziniyordum VPN'im açık değildi. Karşıma +18 bir video çıktı. Aşağı kaydırmaya çalışırken yanlışlıkla videoya bastım. Beni +18 bir siteye attı. “18 yaşından büyük olduğunu onayla” yazısını görür görmez çıktım. Olabildiğince hızlı çıkmaya çalıştım. Site yüklenmiş ya da yüklenmemiştir bilemem. Video yabancı olduğu için site de yabancıydı. Otomatik çevrilmişti muhtemelen.
Ayrıca ev internetine bağlı olmama rağmen bu siteye girince bağlantı bir anda koptu. Ne olur beni bu konuda aydınlatın. Bilgilerim çalınmış mıdır, herhangi bir şeyime erişmişler midir? (IP adresime falan).
Bu konuda tecrübesizim ve dert edinmekte ustayımdır. Ne olur geceleri rahat uyumamı sağlayın ve içimi rahatlatın.

Ne olacak çok kasma, bir şey indirilmediyse sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz daha önce çok denk geldim öyle sitelere.
İnsan kuşkulanıyor olur olmadık abi. İp ele geçirilmesi falan diyorlar. Statik ipden tcye ulaşmalar falan adrese ulaşmalar falan kokutuyor kısaca. O yüzden yazdım wifi bağlantısı koptu diye. Böyle işler olmadığını garanti edebilecek varsa ellerinden öperim.

İnsan kuşkulanıyor olur olmadık abi. IP ele geçirilmesi falan diyorlar. Statik IP'den T.C.'ye ulaşmalar falan adrese ulaşmalar falan kokutuyor kısaca. O yüzden yazdım Wi-Fi bağlantısı koptu diye. Böyle işler olmadığını garanti edebilecek varsa ellerinden öperim.
Bir şey olmaz, IP'ne ulaşsalar bile çok da bir şey yapamazlar. Korkulacak bir durum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı