Twitter'da bakılan hesaplar geçmişi nasıl silinir?

Makaleler
10
Yer
ANKARA
Merhaba. Twitter'da profillerine göz attığım hesapların arama yapacağım sırada karşıma çıkmalarını istemiyorum. Mesela arama kısmında "E" harfine basıyorum ve daha önce göz attığım profiller karşıma çıkıyor bunların çıkmamasını istiyorum. Sanki yeni açılmış bir hesap gibi temiz olmalı. Hem uygulamada hem de masaüstünde çıkmaya devam ediyor. Chrome'un uygulamadan her şeyini sildim, sıfırladım keza masaüstünde de öyle; Twitter'in uygulamadan önbelleğini vs. sildim, sıfırladım tekrar giriş yaptım yine de düzelmedi. Uygulama içi ayarları da kurcaladım hesap ayarlarını vs. yine karşıma profiller çıkıyor en son hesabı silmek zorunda kalacağım ama silmek de istemiyorum. Bunları nasıl silebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Arama kısmına geldiğinde sitede temizle yazısı var. Mobilde ise "recent" karşısındaki çarpıya basmanız yeterli.
be1250c3-f2d6-43ec-a0dd-4576958e0fdb.jpg

Arama kısmına geldiğinde sitede temizle yazısı var. Mobilde ise "recent" karşısındaki çarpıya basmanız yeterli.
Hayır hocam benim demek istediğim bu arama yerine herhangi bir harfe basınca aşağı doğru o harfe sahip daha önce girdiğim profiller görünüyor, bunları görmek istemiyorum. Mesela örnek olarak ben Ali, Ahmet, Akif, Ayşe vs. isminde bir hesaba bakmışım ve tekrar arama yerinde "A" harfine basınca bakmış olduğum Ali vs. hesabı çıkmayacak karşıma onu demek istemiştim.

Bilen yardım etsin pls
Hayır hocam benim demek istediğim bu arama yerine herhangi bir harfe basınca aşağı doğru o harfe sahip daha önce girdiğim profiller görünüyor, bunları görmek istemiyorum. Mesela örnek olarak ben Ali, Ahmet, Akif, Ayşe vs. isminde bir hesaba bakmışım ve tekrar arama yerinde "A" harfine basınca bakmış olduğum Ali vs. hesabı çıkmayacak karşıma onu demek istemiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı