Twitter'da kasma

TheShelt

Hectopat
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Benim sorunum Twitter'da gezerken bir anda 2 saniyeliğine PC'nin donması. Her defasında Twitter'da olunca CPU'dan kaynaklandığı sonucuna vardım. CPU bir anda %100 oluyor ve bu sorun sadece Twitter'da oluyor twitleri okurken bir anda CPU fulleniyor. Bunun çözümü varsa söyleyebilir misiniz?

Not: Opera kullanıyorum.

Anladığım kadarıyla sadece Twitter'da gezinirken yüksek CPU kullanımı kullanılmaktadır. Başka sitelerde de CPU yükselmesi olup olmadığında bakabilir misiniz? Eğer sadece Twitter'da meydana geliyorsa, Twitter ile alakalı bir sorun olmaktadır. Twitter hesabınızdan çıkış yapıp; tarayıcınızdaki önbelleği ve çerezleri temizleyebilirsiniz. Önbelleği ve çerezleri temizlediğinizde sitelerdeki oturumunuz kapatılır ve tarayııcının hızlı kullanılmasına yol açar. Belki probleminizi çözebilir.

Yardımınız için sağ olun lakin çerezleri silmeme rağmen düzelmedi. Sorunum tam anlamıyla anlaşılmadı ise şunu da ekleyeyim Twitter'da üst üste yük bindirici şeyler yapmamda kaynaklıyor gibi twettlere bakmak için hızlı kullanıyorum.Acaba çekirdek sayısından kaynaklanıyor olabilir mi?
İşlemcim İ3 7100 2 normal 4 sanal çekirek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı