Twitter'da linke tıklamaktan virüs bulaşır mı?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Twitter'da normal gezerken izlemediğim halde +18 1 video çıktı. Allah'tan video oynatılmadı diye aşağı kaydırırken yanlışlıkla linke girdim. Ama girdiğim gibi çıktım. Linkte Max 1 saniye kalmışımdır. Sitenin linki random basılmış gibi sşdmşwndls .com gibi bir ismi vardı. Bu olaydan sonra direkt açma kapatma tuşlarından hard reset attım. Virüs bulaşmışsa bile silinmiştir değil mi?

Yok hocam indirmedi. Zaten indirde bile dediğim gibi hard reset attım.

Sorun olmaz hocam diğer bilgiler ile zaten neredeyse hiçbir şey yapamaz.
Ama "eğer" elinde nükleer bomba varsa yaşadğın şehri IP adresin ile öğrenirse ölebilirsin.

Bir şey indirmez isen en fazla IP adresi ya da konumunu alabilirler.

Arkadaşın dediği gibi, her sitede gezerken verdiğiniz prosedür bilgiler dışında bir işlem yapamaz.

Twitter'da normal gezerken izlemediğim halde +18 1 video çıktı. Allah'tan video oynatılmadı diye aşağı kaydırırken yanlışlıkla linke girdim. Ama girdiğim gibi çıktım. Linkte Max 1 saniye kalmışımdır. Sitenin linki random basılmış gibi sşdmşwndls .com gibi bir ismi vardı. Bu olaydan sonra direkt açma kapatma tuşlarından hard reset attım. Virüs bulaşmışsa bile silinmiştir değil mi?

İndirmediğin sürece bulaşmaz diye biliyorum ya da açmadığın sürece (bundan emin değilim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı