Twitter'da Takip Et Yazısı

• Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.778
B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar Twitter'dan anlamayan, az çok kullanmayı bilen birisiyim. Resimde pek gözükmüyor ama bu hoşlandığım kızın Twitter hesabı. Ben kıza perşembe günü saat 21.15 civarında takip isteği oluyor sanırım, neyse ondan gönderdim. Resimdeki takip et yazısı farklı bir şekildeydi. Şimdi tekrar takip et yazıyor. Fakat aramaya ismini yazdığımda takip ediliyor yazıyor. Bu kişi benim isteğimi reddettiği için mi böyle oluyor? Yoksa ben onu takip ediyorum ama profilini mi göremiyorum?

Ekran Görüntüsüdd (1229).jpg

Twitter'dan pek anlamam ama şöyle olabilir, karşıdaki kişi takip etme isteğinizi onaylamamıştır, bekletmede tutuyodur ya da görmemiştir; yukarıda yazan "Takip ediliyor" ise Facebook'taki "Arkadaşlık isteği gönderildi" gibidir. Sizin istek gönderdiğiniz anlamına geliyordur belki. Basit bir hata da olabilir tabii.

Twitter'ı kullanmayı gayet iyi biliyorum ve bu kişinin sizin isteğinizi reddettiğini söyleyebilirim. Eğer hiçbir cevap vermemiş olsaydı " beklemede " diye yazardı orada. Hiçbir zaman ortası yok bu sistemlerin. Ya var ya yok. Ne yazık ki reddedilmişsin dostum. Belli bir takipçi sayısına ulaşmadan istediğin kişiler ile etkileşime giremezsin twitter'da da. Malesef böyle de saçma bir sorun var ülkemizde. Popülarite başına bela olmaz umarım. Bol şans.

@aydnn19 Cevabın için çok sağol. Kızla aynı okuldayım. Ama o 11. sınıf, ben 10. sınıfım. Belki kim olduğumu biliyordu ve o yüzden reddetti. Belki tanımadığı için reddetti. Belki de popüler bir hesaba sahip olmadığım için reddetti.

Ben 2010 yılından bu yana twitter kullanıyorum, gözlemlediğim şey bu. Benim 200 bin takipçili hesabım vardı mesela, sıkıldığım için sildim. Bence oradaki popülarite beynini kullanmak ile alakalı. Sırf 5-10k takipçisi var diye bir kişinin dediği her şeyi teyit eden kesimler falan var. Boşver yani o sayıları falan. Hepsi önemsiz ve bir o kadar da saçma şeyler.

Son düzenleme:
Zaten benim için öyle. Popülerliğin gözümde hiç değeri yok. Ama kızın profilini, fotoğraflarını görebilsem çok iyi olurdu. :(

Geçen sene bu zamanlar olsa kendi twitter hesabına girmeden o profilin linkini tarayıcından açtığında her şeyi görünüyor oluyordu. Ama son zamanlarda çok fazla değişikliğe uğradığı için bu muazzam özellik de rafa kalktı malesef :lanet:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı