Aynı sorun bende de var.Çözümünü bilen yardım edebilir mi ? Hem telefonda hem de PC de aynı sıkıntı var.
Bende de aynı sıkıntı var, işin garip tarafı hesaba özel galiba başka hesapta sıkıntı olmuyor.
Ben çözümü buldum arkadaşlar.Tek çözüm hesap değiştirmek.Ben yeni hesap oluşturdum şu an sıkıntı yok.Aynen öyle. Çözüm bulursan buraya da yazarsan sevinirim.
Ben çözümü buldum arkadaşlar.Tek çözüm hesap değiştirmek.Ben yeni hesap oluşturdum şu an sıkıntı yok.
İngilizce yaptım durum bende hala aynı ve sizin için trendler seçeneği de açık. Şunu fark ettim sadece ABD'nin gündemi gözüküyor bende. Diğer ülkelerinki gözükmüyor.Hocam bu bana da oldu fakat bendeki kendiliğinden düzelmişti. Uygulama dilini İngilizce yapıp denediniz mi?
Bir de şu yolu izleyip kontrol eder misiniz? (Ayarlar ve gizlilik > İçerik Tercihleri > Keşfet > Trendler yolundaki "Sizin İçin Trendler" ayarını açın.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.