+18 linkiydi antik kuntik bir site adı vardı.Çerezlerinize falan erişmediyse sadece linke basarak kolay kolay virüs bulaşmaz. Link ne linkiydi tam olarak?
Bir şey olacağını sanmam hocam.+18 linkiydi antik kuntik bir site adı vardı.
Büyük ihtimalle hesaplarınız şu ana kadar çalınmış olurdu virüs girseydi.Twitter'da linke bastım yanlışlıkla (virüslü link.)
Ama ben Chrome'a şifre koyduğum için şifre ekranına attı bastığımda. Virüs girmiş midir?
Hocam bu olay telefonda oldu.Büyük ihtimalle hesaplarınız şu ana kadar çalınmış olurdu virüs girseydi.
Hitman.Pro ile hızlı tarama yapın. Zaten dosya çalıştırmadığınız için virüs girmemiştir ama Hitman.Pro çerezleri de tarıyor o yüzden öneriyorum. İsterseniz elinizle de çerezlere bakabilirsiniz ama şahsen Hitman.Pro'u öneririm.
Tarama yaptıktan sonra ekran görüntüsünü atarsınız bulduğu şeylerin bende hangisini silip hangisini silmemeniz gerektiğini söylerim (Hitman.Pro bir tık fazla yanlış pozitif veriyor o yüzden diyorum isterseniz hepsini de silebilirsiniz hiç sormadan).
IPhone mi Samsung mu Xiaomi mi kullanıyorsunuz? Keşke telefonda olduğunu önceden yazsaydınız.Hocam bu olay telefonda oldu.
Xiaomi.IPhone mi Samsung mu Xiaomi mi kullanıyorsunuz? Keşke telefonda olduğunu önceden yazsaydınız.
Google'da önemli bilgileriniz yoksa veya üşenmiyorsanız silin yeniden yükleyin. Dediğim gibi problem olacağını sanmıyorum ancak siz bilirsiniz.Xiaomi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.