Bir önceki katmanı eritme sebebi parça soğutma fanın verimli çalışmıyor olması ya da yeteri kadar açılmamış olmasından ve min. katman basma süresinin slicerda çok kısa ayarlı olmasından kaynaklı olabilir.
Tabla ayari yaptım şu an tam doğru Z eksenini ayarladım o da doğru ama noozle ucu yine değiyor hatta 0.8 yaptım ama hala değiyor. Cura ayarlarında bir sorun olabilir mi
Olası sebepler için aşağıdaki yorumu yaptım. Bakman gereken şeyler başta bunlar.
Bir önceki katmanı eritme sebebi parça soğutma fanın verimli çalışmıyor olması ya da yeteri kadar açılmamış olmasından ve min. katman basma süresinin slicerda çok kısa ayarlı olmasından kaynaklı olabilir.
Malzeme ne?
Baskı sıcaklığı?
Fan çalışma yüzdesi?
Min katman basma süresi?
Olası sebepler için aşağıdaki yorumu yaptım. Bakman gereken şeyler başta bunlar.
bir önceki katmanı eritme sebebi parça soğutma fanın verimli çalışmıyor olması ya da yeteri kadar açılmamış olmasından ve minimum katman basma süresinin slicerda çok kısa ayarlı olmasından kaynaklı olabilir.
Malzeme ne?
Baskı sıcaklığı?
Fan çalışma yüzdesi?
Min katman basma süresi?
Basacağım şeyden örnek vereyim curadaki ayarlarla.
Malzeme pla.
Baskı sıcaklığı 190.
Fan hızı 100.
Minimum katman süresi de 10 s yazıyor.
Param boşa gidecek diye korkuyorum. (fan hızını kendi ayarlıyor ve ucu baskıya çok yakın zaten ucu baskının üstünden geçiyor) @Siyah Martı hocam bu arada ben bunu 2 el aldım bana geldiğinde tabla vs oynuyordu onu sıktım aldığım adamda sorunsuz çalışıyordu ben buna yazılım attım başta açılmadı vs sonra herkesin attığı yazılımı buldum belki içindeki ayarlar bozulmuş olabilir mi?