Two trees Sapphire Plus SP5 3D printer - v1.1 alınır mı?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400hx RTX4050
Sıfır olarak almayı düşünüyorum. 6,500 TL civarına almış olacağım bu fiyata göre iyi midir? Bu markanın Creality kadar kullanıcısı yok sanırım. YT da Türkiye'den en fazla 10 kişinin videosunu görebildim. Biraz Reddit'e göz attım hotendinin kötü olduğundan bahsetmişler.

Genel olarak PETG ve PLA filament ile baskı alıyorum, kolay bir şekilde kapalı tip yazıcıya dönüşebileceği için ABS basmayı da düşünüyorum sorun yaşar mıyım?

Şu anda ender 3Pro kullanıyorum yaşadığım birkaç sorundan dolayı artık soğudum ve değiştirmek istiyorum.

Son düzenleme:
Model ile fiyat uyuşmuyor.

2hafta önce konuyu açtığım zaman Trendyol'da 8100TL idi indirimle 6500 civarına geldi. Yazıcıyı da aldım konuyu yanlışlıkla öne çıkarttım. Ama yazıcı hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Benim gördüğüm fiyatlar 20K'e yakın, gerçi özellikleri o fiyatla örtüşmüyor, ilginç bir durum.

Makine 3 yıl öncenin modeli olduğu için hızı da ona paralel, Ender 3 Pro hızlarının çok da ötesine gidemediğini düşünüyorum zira tavsiye edilen baskı hızı 60mm/sn, baskı hacmi iyi, hotend max. sıcaklığı bir tık düşük ama çoğunlukla kullanılan filamentler için iyi.

Model hakkında bilgim yok, markanın çok fazla incelemesi çıkmıyor. Aldığın fiyat için konstrüksiyon iyi, Klipper vb. bir yazılım ile hızlandırmaya yönelik upgradeler var mı diye araştırırdım, günümüz için fazlaca yavaş kalmış ne yazık ki.

Benim gördüğüm fiyatlar 20K'e yakın, gerçi özellikleri o fiyatla örtüşmüyor, ilginç bir durum.

Makine 3 yıl öncenin modeli olduğu için hızı da ona paralel, ender 3 Pro hızlarının çok da ötesine gidemediğini düşünüyorum zira tavsiye edilen baskı hızı 60mm/sn, baskı hacmi iyi, hotend Max. Sıcaklığı bir tık düşük ama çoğunlukla kullanılan filamentler için iyi.

Model hakkında bilgim yok, markanın çok fazla incelemesi çıkmıyor. Aldığın fiyat için konstrüksiyon iyi, klipper vb. bir yazılım ile hızlandırmaya yönelik upgradeler var mı diye araştırırdım, günümüz için fazlaca yavaş kalmış ne yazık ki.

Teşekkürler. Baskı hızı olarak evet yavaş ama lineer raylı sistem olduğu için tercih etmiş oldum. Klipper kuruluyor, uygun fiyatlı bir hotend değişimi ile 250mm/s civarında kullananlar var. Hotend değişimi ve klipper eklemeyi düşünüyorum. Türkiye'de pek kullanan yok ama yurt dışında bayağı kullananı var.

Ender3 Pro ile 10 saatte bastığım parçayı birebir aynı filament ve aynı değerlerle 7 saat civarında basabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı