TWRP ile tüm bölümleri sildim, dosya atılmıyor

Üstat çabalarınızı takdir ediyorum. Yabancı dilde olabilir bununla ilgili bir konu veya tutor var mıdır? Teşekkürler...


Bu çalışacaktır. Cache bölümünü /data dizinine bağladım bu yüzden TWRP ayaları gitmiyor. Userdatayı da /cache dizinine bağladım gelişmiş temizlik yaparken dikkat edesin.
 
Hocam A12 de userdata bağlanmadığı için TWRP dosylarını atacak yer bulamıyor.
Bunu çözmek için ya TWRP'yi o dosyaları cache ye atması için ayarlayacağız ya da sdcard0 yani "/data/media/0" klasörünü başka bir dizine bağlayacağız.

Benim telefonumda aynı ve A12 pixel kullanıyorum aynı sorundan müzdaribim ama sıkıntım yok sizin için TWRP ile uğraşacağım.
Üstad bir gelişme var mıdır? Teşekkürler...
 
Arkadaşlar merhaba. Bugün telefonu tamamen boşaltmak için pitchblack ile tüm bölümleri, ne var ne yok sildim. Daha sonra ROM atayım derken, ne göreyim? "data" bölümü ve diğer tüm bölümler "0" MB olarak görünüyor. Aha "s. Tık" derken, "wipe" kısmından çözümü buldum. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar olursa diye, paylaşıyorum çözümü. Öncelikle "wipe" kısmından "Advanced wipe" kısmına giriyoruz. Daha sonra "data" bölümünü seçip, "repair or change file System" seçeneğini seçip, "change file System" seçeniğini seçiyoruz. Oradan "ext2" formatı ile biçimlendiriyoruz. Şimdi, "data" bölümü bağlandı, ama ext4 değil? Tekrar dosya sistemi değiştirme bölümüne gelip bu sefer "ext4" seçeneğini seçip değiştiriyoruz. Bu kadar umarım yardımcı olur, bir teşekkürü eksik görmeyin. :)

Bu arada uyanıklık edip, direkt ext4 ile biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz, ama bende olmadı ona göre. ;)

Ben bunu format Data'dan sonra F2FS de yaşamıştım.
 

Geri
Yukarı