Başlıkta da yazdığı gibi TWRP modunda Custom ROM yükleyecektim. Bu ROM'da img halince TWRP'den de imaj yükle dedikten sonra bunu seçiyorum ve "size of image is larger than target device" hatası alıyorum. Nasıl çözerim?
Benim alanım var, img 2,5 gb yani nasıl olabiliyor? 16 gb boş yer var zaten sistem boş şuandaFlaşlanacak olan ROM cihazın depolamasından daha fazla hatası veriyor. Kısacası cihazda yeterli alan yok.
Benim alanım var, img 2,5 GB yani nasıl olabiliyor? 16 GB boş yer var zaten sistem boş şu anda.
16 gb ama zaten advanced wipe ile gelişmiş temizlik yaptıktan sonra da aynı şey oldu yani alanla bir ilgisi yok, fakat img dosyasını bilgisayardan açmaya çalıştığımda bozuk diyor ondan olabilir mi?Görüntünün boyutu hedef cihazdan daha büyük anlamına geliyor. Hangi ROM'u yüklüyorsunuz? Telefonun hafızası nedir ve ROM kaç GB?
evet de rom yokki zatenWipe yaptınız mı ROM atmadan önce ?
fakat img dosyasını bilgisayardan açmaya çalıştığımda bozuk diyor ondan olabilir mi?Wipe yaptınız mı ROM atmadan önce ?
fakat img dosyasını bilgisayardan açmaya çalıştığımda bozuk diyor ondan olabilir mi?
16 GB ama zaten Advanced wipe ile gelişmiş temizlik yaptıktan sonra da aynı şey oldu yani alanla bir ilgisi yok, fakat img dosyasını bilgisayardan açmaya çalıştığımda bozuk diyor ondan olabilir mi?
Evet de ROM yok ki zaten.
Fakat img dosyasını bilgisayardan açmaya çalıştığımda bozuk diyor ondan olabilir mi?
nasıl çözücem bilginiz var mı?Zaten öyle olması lazım. Hata değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.