Recovery TWRP NTFS Desteği Yok

Neden NTFS yapmak istiyorsun? TWRP'nin NTFS desteği yok.
NTFS'ye sahip olan TWRP'ler var. Onlar nasıl ekliyor?

Başka recoveryler denemen lazım. TWRP'nin NTFS desteği yok ve telefona Windows mu kuracaksınız?
Evet, FAT32 olarak çalıştırdım ama NTFS olarak denemem lazım. SD Kart ile yaparım Windows PE üzerinden fakat kopyalama işlemine şarj yetmez (çünkü USB'yi onarmadım henüz).

Onunla uğraşmak yerine şu rehbere göz attınız mı?

Renegade Project'de Venus 5000'nin işine yarayan bir şey yok çünkü ARMv8 + XBL kullanan modellerle ilgileniyorlar. Zaten benim sorunum da Windows yükleyememek değil (halihazırda şu an eMMC'de yüklü ve sorunsuz şekilde açılıyor. FAT32 olarak ama). Tek sorunum TWRP'de NTFS olmaması. GNU Parted ise partitionu silip baştan oluşturduktan sonra biçimlendirme yapıyor sadece. Sadece biçimlendirme diye bir fonksiyonu yok bu yazılımının. mkfs.ntfs gerekiyor ama o da yok işte. Bu arada böyle çalışıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bunu buldum. Herhalde çalışır:

Son düzenleme:

Bu Magisk modülünde olan lib64 ve bin dosyalarından gerekli olanları NTFS olan için dosyaları TWRP üzerinde /sbin üzerine atarsan NTFS desteği kazanacaktır.

Hatta fstab düzenleyerek TWRP açıldığında otomatik bağlanmasını, wipe menüsünde görünmesini vesaire ayarlayabilirsin.

Gerçi benim attığım o dosyalar ARM64 için, senin cihaz ARM. Bunlar çalışır mı bilmem ama mantığı TWRP de sbin içine atman. Kalıcı olması için aık ile ramdiski düzenlemen daha iyi olur.

Son düzenleme:

Bu Magisk modülünde olan lib64 ve bin dosyalarından gerekli olanları NTFS olan için dosyaları TWRP üzerinde /sbin üzerine atarsan NTFS desteği kazanacaktır.

Hatta fstab düzenleyerek TWRP açıldığında otomatik bağlanmasını, wipe menüsünde görünmesini vesaire ayarlayabilirsin.

Gerçi benim attığım o dosyalar ARM64 için, senin cihaz ARM. Bunlar çalışır mı bilmem ama mantığı TWRP de sbin içine atman. Kalıcı olması için aık ile ramdiski düzenlemen daha iyi olur.
Aynısının ARMv7'si olsaydı keşke. Sanırım kimse derlememiş ARMv7 için.

Termux üzerinde NTFS-3G paketini yükleyip oradan çekmeyi deneyebilirsin.
Termux Packages üzerinden indirdim. Deneyeceğim bakalım.

Denedim ama "not found" diyor mkfs.ntfs'yi vs açınca. İnternette baktığımda çalışması için gereken dosyalar eksik olduğu için olabilir diyor (ki bana da öyle geliyor çünkü içi bomboş neredeyse. sudo bile yok). Ama ne gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. TWRP'ye NTFS desteği ekleyenler mevcut. Onlar nasıl yaptı acaba? :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı