TWRP'de olmamasının sebebi dediğim gibi. Cihazınıza TWRP portlayan elemanın tabloya onu eklemeyi unutmuş olması. İsterseniz kendiniz bu desteği Recovery imajınızı düzenleyerek ekleyebilirsiniz.
Şu iki ROM'u kullanabilirsin tahminimce. Hades yazılımını tavsiye ederim. Arkadaşım corsicanu hazırlıyor o taban hades yazılımını. Ve mümkün olduğu kadar mükemmelleştirip paylaşır yazılımlarını.
Bu ROM'u kurmak için Kernel'i de değiştirmeniz lazım. Videoda yapılan iş pek tekin gelmedi.
MIUI zaten berbat bir arayüz. Riske değmez bence, vazgeçin.
Sen Treble ROM yüklemeye çalışıyorsun. Cihazının Treble ağacı ve vendor dizini mevcut değil. Bu ROM'u boot edemezsin. Ayrıca senin cihazın armv7 tabanlı yani 32 bit destekli iken yüklemeye çalıştığın yazılım armv8 yani 64 bit destekli bir yazılım. Yine boot edemezsin.
Attığım TAR dosyası Odin modu ile yüklenmeye hazır halde zaten. İsterseniz içindeki "recovery.img" dosyasını telefona atıp direkt olarak IMG yükleme menüsü üzerinden Recovery hedefini seçerek yükleyebilirsin.
Bana soracak olursan Odin modu ile yüklemek daha kolay ve tembel işi.
Dediğim gibi GSI yazılımlar Treble için hazırlanmış "vendor" gerektirmekte. Cihazınıza hazırlanmış bir "vendor" yok. Onunla uğraşacak geliştirici de yok açık konuşmak gerekirse.
Asıl sen bilmeden yorum yapma. Kaynak göster yazmakla olmuyor.
1-TWRP ile stock rom yüklenemez. Nedeni ise stock rom kurulduğunda TWRP silinir.
2-Onlarca telefona stock rom kurdum. Bir kere bile TWRP ile kurmadım. Zaten kurulamaz.
3-Stock romlar zip halinde değil.
4-Sadece 1 yol var o da önceden alınmış yedek ile stock rom kurulur. Onda da zaten stock recovery gelmez.
Cahil insan forumda çok fazla.