wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #141 Ali_Toprak dedi: Allah Allah. Fastboot girmeye çalışıp reboot recovery deneyin. Bir de GSI'dan mı geçmeye çalışıyorsunuz? Yine olmazsa stock ROM'dan bir daha deneyebiliriz. Telefonun hiçbir tepki vermemesi diyebilirsin. Şuan telefonun tepki veriyor. Hardbrick değil. Genişletmek için tıkla... hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorum Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Allah Allah. Fastboot girmeye çalışıp reboot recovery deneyin. Bir de GSI'dan mı geçmeye çalışıyorsunuz? Yine olmazsa stock ROM'dan bir daha deneyebiliriz. Telefonun hiçbir tepki vermemesi diyebilirsin. Şuan telefonun tepki veriyor. Hardbrick değil. Genişletmek için tıkla... hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorum
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #142 wilzx dedi: hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorum Genişletmek için tıkla... Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorum Genişletmek için tıkla... Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #143 Ali_Toprak dedi: Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... forumlara bakcagim brz Ali_Toprak dedi: Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... hocam birsey buldunuzmuuu wilzx dedi: forumlara bakcagim brz hocam birsey buldunuzmuuu Genişletmek için tıkla... wilzx dedi: forumlara bakcagim brz hocam birsey buldunuzmuuu Genişletmek için tıkla... Stuck on BOOTLOOP without RECOVERY and can't access FASTBOOT buldum galiba Son düzenleme: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... forumlara bakcagim brz Ali_Toprak dedi: Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek. Genişletmek için tıkla... hocam birsey buldunuzmuuu wilzx dedi: forumlara bakcagim brz hocam birsey buldunuzmuuu Genişletmek için tıkla... wilzx dedi: forumlara bakcagim brz hocam birsey buldunuzmuuu Genişletmek için tıkla... Stuck on BOOTLOOP without RECOVERY and can't access FASTBOOT buldum galiba
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #144 wilzx dedi: Hocam bir şey buldunuzmuuu. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki. Fastboot'un açılmaması için bir sebep yok. Ses kısma ve güç tuşu ile deniyorsunuz değil mi? O da işlemiyorsa maalesef fikirlerim tükendi. wilzx dedi: Stuck on BOOTLOOP without RECOVERY and can't access FASTBOOT buldum galiba Genişletmek için tıkla... Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Hocam bir şey buldunuzmuuu. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki. Fastboot'un açılmaması için bir sebep yok. Ses kısma ve güç tuşu ile deniyorsunuz değil mi? O da işlemiyorsa maalesef fikirlerim tükendi. wilzx dedi: Stuck on BOOTLOOP without RECOVERY and can't access FASTBOOT buldum galiba Genişletmek için tıkla... Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #145 Ali_Toprak dedi: Maalesef ki. Fastboot'un açılmaması için bir sebep yok. Ses kısma ve güç tuşu ile deniyorsunuz değil mi? O da işlemiyorsa maalesef fikirlerim tükendi. Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedir Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Maalesef ki. Fastboot'un açılmaması için bir sebep yok. Ses kısma ve güç tuşu ile deniyorsunuz değil mi? O da işlemiyorsa maalesef fikirlerim tükendi. Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedir
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #146 wilzx dedi: Hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedir? Genişletmek için tıkla... Sarı mı? Hiçbir fikrim yok. Fastboot girmediğine emin misiniz? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedir? Genişletmek için tıkla... Sarı mı? Hiçbir fikrim yok. Fastboot girmediğine emin misiniz?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #147 Ali_Toprak dedi: Sarı mı? Hiçbir fikrim yok. Fastboot girmediğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyor Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Sarı mı? Hiçbir fikrim yok. Fastboot girmediğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyor
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #148 wilzx dedi: Evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyor. Genişletmek için tıkla... Düğmelerle nasıl girmeyebilir ya? @Umut Nas hocam biliyordur belki. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyor. Genişletmek için tıkla... Düğmelerle nasıl girmeyebilir ya? @Umut Nas hocam biliyordur belki.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #149 Ali_Toprak dedi: Düğmelerle nasıl girmeyebilir ya? @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Düğmelerle nasıl girmeyebilir ya? @Umut Nas hocam biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 27 Şubat 2024 #150 wilzx dedi: ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor Genişletmek için tıkla... Fastboot'a ses kısma ile power tuşlarına basılı tutup gireceksiniz hocam mi logosu gidip gelsede FASTBOOT yazana kadar basılı tutun. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor Genişletmek için tıkla... Fastboot'a ses kısma ile power tuşlarına basılı tutup gireceksiniz hocam mi logosu gidip gelsede FASTBOOT yazana kadar basılı tutun.