Çözüldü Type-C girişi bulunan ses kartı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ses kartı istememin asıl nedeni masamda çok fazla kablo var. Bir dongle daha kullanarak bu durumu daha da çoğaltmak yerine anakartımda olmayan Type-C girişini elde etmek.

Hocam ses kartındaki Type-C çıkışı ile dongle kullanamazsın bunu anlatmaya çalışıyoruz, ses kartındaki Type-C çıkış amacı faklıdır, sizdeki dongle zaten ayrı bir ses kartı içeriyor içinde, taksanız çalışmayacak.
Ekte görebilirsin. Bağlantı Type-C ile sağlanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-05-18 11.11.03.png
    Ekran Resmi 2023-05-18 11.11.03.png
    103,2 KB · Görüntüleme: 37
Harici dongle hocam O, bende kablo ile bağlanıyor sandım, USB C to a gibi basit dönüştürücüler işinizi görür.
Linkteki kendi orijinal dönüştürücüsü.

Bu dönüştürücü kutu içeriğinde var diye biliyorum. Ürün elime gelmediği için kesin konuşmak istemiyorum. Masamda çok fazla kablo kalabalığı var ve boşta USB portum bulunmuyor. Bu nedenle ses kartı arıyorum.

Bu dönüştürücü kutu içeriğinde var diye biliyorum. Ürün elime gelmediği için kesin konuşmak istemiyorum. Masamda çok fazla kablo kalabalığı var ve boşta USB portum bulunmuyor. Bu nedenle ses kartı arıyorum.

Type-C çıkışlı ses kartı bulmanız zor, bulsanız bile boşuna masraf, o dongle yi PC'ye takmanın birçok yolu var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı