Çözüldü Type-C girişi bulunan ses kartı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ses kartı istememin asıl nedeni masamda çok fazla kablo var. Bir dongle daha kullanarak bu durumu daha da çoğaltmak yerine anakartımda olmayan Type-C girişini elde etmek.

Hocam ses kartındaki Type-C çıkışı ile dongle kullanamazsın bunu anlatmaya çalışıyoruz, ses kartındaki Type-C çıkış amacı faklıdır, sizdeki dongle zaten ayrı bir ses kartı içeriyor içinde, taksanız çalışmayacak.
Selam.

Nova 7 satın aldım. Anakartım ASUS H110M-D. Bu anakarta ses kartı almaya gerek var mı? Anakartta Type-C girişi olmadığı için dönüştürücü olmadan kullanamıyorum. Varsa Type-C girişi olan bir ses kartı almak mantıklı olur mu?
DAC kullanabilirsin. Başlangıç ve orta segment için öneri yapamayacağım fakat ben Dragon Fly Red'i çok beğeniyorum.

Ses kartına ihtiyacın yok o dongle o görevi görüyor zaten. Çevirici kablo alman yeterli.

Ses kartı istememin asıl nedeni masamda çok fazla kablo var. Bir dongle daha kullanarak bu durumu daha da çoğaltmak yerine anakartımda olmayan Type-C girişini elde etmek.

Hocam ses kartındaki Type-C çıkışı ile dongle kullanamazsın bunu anlatmaya çalışıyoruz, ses kartındaki Type-C çıkış amacı faklıdır, sizdeki dongle zaten ayrı bir ses kartı içeriyor içinde, taksanız çalışmayacak.

Çözüm

Şimdi anladım hocam tamamdır. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı