Type-C ile Lenovo laptop şarj olur mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asus prime b350m-a
Msi ventus xs gtx1650 4gb
Msi g244f 170hz gaming monitör
Kingston hyperx 2400mhz 16gb (2x8) ddr4
Aerocool 600watt
Samsung 960 evo 250gb m.2 ssd
Gigabyte 120gb sata ssd
Wd blue 7200rpm 1tb desktop hdd 2x
Arkadaşlar az önce laptopumun adaptöeü patladı laptopun şarjı olmadığı için kullanamıyorum Type-C girişi var telefonumun şarj kablosu ile denedim fakat olmadı laptopta sıkıntı yok adaptörü prize taktığım anda patladı.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 313
  • image.jpg
    image.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 252
Arkadaşlar az önce laptopumun adaptöeü patladı laptopun şarjı olmadığı için kullanamıyorum Type-C girişi var telefonumun şarj kablosu ile denedim fakat olmadı laptopta sıkıntı yok adaptörü prize taktığım anda patladı.

O büyük ihtimal Type-C çıkıştır. Net fotoğraf ve cihazın tam modelini yazar mısın?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 293
Büyük ihtimal şarj olmaz. Şarj olanların yannıdaki USB simgesinin altında şimşek işareti oluyor.

Ben buradan güç veremiceksem ne için kullanılıyor bu çıkış merak ettim?

Ben buradan güç veremiceksem ne için kullanılıyor bu çıkış merak ettim?
Veri aktarımı için veya takılan mobil cihazı şarj etmek için. Bazılarında da görüntü aktarımı için.
Type-C çok geniş kapsamlı, portların görünüşü aynı ama hepsinin kabiliyeti farklı.
Biri sadece veri aktarabiliyor, biri aynı zamanda cihazı şarj da edebiliyor. Gelişmişleri görüntü aktarabiliyor, hatta Thunderbolt desteği olanlar iGPU ile görüntü verisi de alabiliyor.

Veri aktarımı için veya takılan mobil cihazı şarj etmek için. Bazılarında da görüntü aktarımı için.
Type-C çok geniş kapsamlı, portların görünüşü aynı ama hepsinin kabiliyeti farklı.
Biri sadece veri aktarabiliyor, biri aynı zamanda cihazı şarj da edebiliyor. Gelişmişleri görüntü aktarabiliyor, hatta Thunderbolt desteği olanlar iGPU ile görüntü verisi de alabiliyor.

Teşekkürler sağ ol:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı