Type-C şarj kablosu Type-C başlığa uymuyor

firat171

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım Type-C şarj adaptörüne evdeki açılmamış Type-C kabloyu takmayı denedim fakat zorlamadan yarısına bile gelmiyor ve tamamen girmiyor. Bunun nedeni ne olabilir sizce?

Acaba Type-C adaptörü içine toz falan veya bir şeyler kaçmış olabilir mi? Adaptörü çıkartıp takma yerinin içini bir kürdan gibi bir şeyle temizlemeyi deneyin, ve başka type- C kablolar takılıyor mu?

Genelde kablo yapan isimler kıskaç tipi yerine biraz daha genişletip öyle kullanıcıya sunuyor bu yüzden bir süre sonra gevşeyip çıkmalar yaşıyoruz. Şu an taze olduğu için daha gevşeme söz konusu değil bu yüzden zorlanıyorsunuz.

Type-C kablolarda adaptöre ters veya düz takma diye birşey yoktur, sorun adaptörünüzde olabilir. Farklı bir Type-C kablo ile deneyin, kabloların Type-C olduğundan emin olun.

Type-C kablolarda adaptöre ters veya düz takma diye birşey yoktur, sorun adaptörünüzde olabilir. Farklı bir Type-C kablo ile deneyin, kabloların Type-C olduğundan emin olun.
Kablonun doğrulundan nasıl emin olabilirim? internette baktıklarımın aynısı gibi duruyor o yüzden type-c olduğunu varsayıyorum iki tarafıda aynı

Takmaya çalıştığınız yer, adaptör diyorum, toz falan birşeyler kaçmış olmasın, farklı Type-C kablolar uyuyor mu?
Şuan elimde farklı kablo olmadığı için maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı