Gereksiz pahalı.Apple ürünü olması şart değil. Android'de de çalışıyor.![]()
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü Satın Alın
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü, standart 3,5 mm ses jaklarınızı USB-C aygıtlarınıza baÄlamanıza olanak veriyor. Kulaklık ve hoparlör için ideal bir seçim.www.apple.com
Bütçe belirtmediği için iyisini önereyim dedim
Apple ürünü olması şart değil. Android'de de çalışıyor.![]()
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü Satın Alın
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü, standart 3,5 mm ses jaklarınızı USB-C aygıtlarınıza baÄlamanıza olanak veriyor. Kulaklık ve hoparlör için ideal bir seçim.www.apple.com
Çok basit bir ürün, %90 çalışacaktır.Merhaba OnePlus 9R de çalışıyor mu acaba bilginiz var mı?
Çalışıyor ama ses yüksekliği Apple ürünlerdeki kadar yüksek olmuyor. Güç ihtiyacı olan bir kulaklıkla kullanacaksanız sorun olabilir.Merhaba OnePlus 9R de çalışıyor mu acaba bilginiz var mı?
DAC modülünü olması gerektiği söyleniyor ama var mı bilmiyorum hiçÇok basit bir ürün, %90 çalışacaktır.
jbl kulaklık kullanıyorum sorun olmaz herhalde?Çalışıyor ama ses yüksekliği Apple ürünlerdeki kadar yüksek olmuyor. Güç ihtiyacı olan bir kulaklıkla kullanacaksanız sorun olabilir.
Kaç ohm hocam? Bir de db değeri nedir? Bulamazsanız modeli söyleyin ben de bakayım.DAC modülünü olması gerektiği söyleniyor ama var mı bilmiyorum hiç
jbl kulaklık kullanıyorum sorun olmaz herhalde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.