İlatem
Centipat
- Makaleler
- 5
Bu tayp si denen şeye ayar olan bir ben miyim? Normal USB'nin suyu mu çıktı anlamıyorum.
USB'den daha iyi daha kolay daha hızlı.
Bu tayp si denen şeye ayar olan bir ben miyim? Normal USB'nin suyu mu çıktı anlamıyorum.
Taktığın USB portuna fenerle bak pinler birbirine değiyor mu ya da eğri büğrü olan varsa düzelt kısa devre olmuş kasanın içini açıp USB portlarının soketlerini çıkarıp çalıştır açılır illaki
İnsanlar genelde görüğüne sorgusuz atlıyor ama umarım dediğin gibidir.USB'den daha iyi daha kolay daha hızlı.
Bilgisayar zaten açık sadece uyarı verdi. Sonradan bir şey olur mu bilmiyorum. Bilhisayarı açtığımda şöyle bir şeyler yazıyordu! Boot! 2 satırdı noktalı yerleri okumadan kobloyu çıkarttım ve bilgisayarı açtım.
İnsanlar genelde görüğüne sorgusuz atlıyor ama umarım dediğin gibidir.
Hard disk boot etmiyor olabilir BIOS'a girip ayarları sıfırlayabilirsin ve 1 bölüme SSD ya da HDD DVD sürücü varsa 2'ye al yardımcı olabilirim bu konuda.
Kısa devre olduğundan güç kaynağı kendini kapatmıştır. Çıkartınca normale döndüğünden uyarı vermiştir. Elektrik kesintilerinde de olur, bilgisayarı açınca uyarı verir ve devam eder. Güç kaynağınızın koruma devreleri iyiyse bir sorun olacağını sanmıyorum.
Şase yapmıştır büyük ihtimal çekerken.Kablo içindeyken sadece uyarı verdi. Çıkartınca kendini kapattı bende açtım hiç bir şey olmadan çalıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.