2023 en kolay diye biliyorum 22 en kolay 2.Benim bildiğim 2020-2025 arası en kolay TYT sınavıydı.
Ayrıca netleriniz çok güzel hocam TYT için düzenli paragraf çözmeyi sakın bırakmayın. Ayt ye geçip geçmeme konusunda fikir vermek bana düşmez.Bugün kırtasiyeden alıp çözdüm. Netler şu şekilde;
TR 35-4
Sosyal 17-3
Mat 39-1
Fen 15-4
Sınavın zorluğu diğer senelere göre nasıl? Bu sonuçtan sonra tamamıyla AYT'ye focuslanmamda sorun olur mu?
Neterin güzel, 24 ü çözüp buraya atarsan seviyen hakkında yardımcı olabilirim ama bana göre Ayt için hazırsın Tyt yi genel ve branş denemelerle halledebilirsin. Ancak dediğim gibi 24 ü çözersen netleşir.Bugün kırtasiyeden alıp çözdüm. Netler şu şekilde;
TR 35-4
Sosyal 17-3
Mat 39-1
Fen 15-4
Sınavın zorluğu diğer senelere göre nasıl? Bu sonuçtan sonra tamamıyla AYT'ye focuslanmamda sorun olur mu?
Yarın çözebilirim hocam çözdükten sonra paylaşacağım.Neterin güzel, 24 ü çözüp buraya atarsan seviyen hakkında yardımcı olabilirim ama bana göre Ayt için hazırsın Tyt yi genel ve branş denemelerle halledebilirsin. Ancak dediğim gibi 24 ü çözersen netleşir.
Türkçe 35-5Neterin güzel, 24 ü çözüp buraya atarsan seviyen hakkında yardımcı olabilirim ama bana göre Ayt için hazırsın Tyt yi genel ve branş denemelerle halledebilirsin. Ancak dediğim gibi 24 ü çözersen netleşir.
Netlerin baya iyi ama sormam lazım sayısalsın değil mi? Ayrıca 12 ye mi geçtin yoksa mezuna mı kaldın?Türkçe 35-5
Sos 17-3
Mat 32-4
Fen 16-3
2024 böyle geldi hocam.
Geo 22'ye göre bi tık zorladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.