TYT 260 ham puan için süre yeterli mi?

Yer
...
Daha fazla  
TYT için 260-270 ham puana ihtiyacım var. Çalışmaya devam ediyorum şu an konu çalışarak ama yanlış mı ediyorum bilmiyorum. En son denemeden 200 puan çıkarmıştım. Nasıl bir çalışma yöntemi uygulayabilirim? Bu işin içinde olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

5saat çalıştığını farz edelim ilk önce teste başlamadan konuları tekrar et ve kendine bir hedef koy mesela ben günlük 300-400 soru çözeceğim ve kendini 260-270 olarak sınır koyma çünkü sen sınavlarda kendini puanlarken 260-270 olduğunda bırakacaksın kendine bir program hazırla ve o programa uy her gün tüm derslerden 60soru çöz mesela arttırabilirsin senin tercihin kendine bir defter tut ve her gün yaptığın soruları ders ders ve kaç soru çozdün bununla ilgili not al eminim ki başarıya ulaşaksın iyi dersler.

5saat çalıştığını farz edelim ilk önce teste başlamadan konuları tekrar et ve kendine bir hedef koy mesela ben günlük 300-400 soru çözeceğim ve kendini 260-270 olarak sınır koyma çünkü sen sınavlarda kendini puanlarken 260-270 olduğunda bırakacaksın kendine bir program hazırla ve o programa uy her gün tüm derslerden 60soru çöz mesela arttırabilirsin senin tercihin kendine bir defter tut ve her gün yaptığın soruları ders ders ve kaç soru çozdün bununla ilgili not al eminim ki başarıya ulaşaksın iyi dersler.

Normalde çalışarak yapacağımı biliyorum hocam ama böyle moral verici cevaplar olunca kendim bir tık rahatlıyorum bu konularda kafam rahat oluyor stres yapmıyorum. Teşekkür ederim öneriniz için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı