TYT 275 puanı ile ne yapılabilir?

melihyanazzz

Kilopat
Malum sınav sonuçları açıklandı. Beklemediğim kadar kötü bir sonuç geldi sıralamam 1.2 milyon her neyse onu geçtim. Benim size sorum şu, bu sıralamaya istediğim bölümleri kapsayan az üniversite var ama 800-900k bandında daha fazla üniversite var. Asıl nokta burada 2 gün sonra tercihler başlayacak. Ben 1.2m sıralamayla 800-900klık ünileri yazsam gelir mi?

700 -800 k civarlarına 2 yıllık meslek okullarına bak. İş imkanı olan bir yeri yaz, gelirse okursun. Gelmezse gir bir yere çalış, iş hayatına başla. Okumak gibi bir niyetin yok gibi anlıyorum bu sonuçlara baktığımda.

700 -800k civarlarına 2 yıllık meslek okullarına bak. İş imkanı olan bir yeri yaz, gelirse okursun. Gelmezse gir bir yere çalış, iş hayatına başla. Okumak gibi bir niyetin yok gibi anlıyorum bu sonuçlara baktığımda.

İş hayatı meselesi zor hocam 17k alıp gençliğimi harcayamam. Zaten KPSS var 15 Eylül'de ona hazırlanıyorum bir yandan. sadece fikrinizi almak istemiştim iki dakikada beni harcadınız 🥲

İş hayatı meselesi zor hocam 17k alıp gençliğimi harcayamam. Zaten KPSS var 15 Eylül'de ona hazırlanıyorum bir yandan.
Hocam oraya girerseniz yine ömrünüzü yersiniz. Yani 17k almam diyorsunuz ama 275 puan almışınız. Yani yadırgamak istemem ama yani o puana ya 17k alcaksınız yada kendi işinizi açacaksınız başka çare yok yani.

Malum sınav sonuçları açıklandı. Beklemediğim kadar kötü bir sonuç geldi sıralamam 1.2 milyon her neyse onu geçtim. Benim size sorum şu, bu sıralamaya istediğim bölümleri kapsayan az üniversite var ama 800-900k bandında daha fazla üniversite var. Asıl nokta burada 2 gün sonra tercihler başlayacak. Ben 1.2m sıralamayla 800-900klık ünileri yazsam gelir mi?

Gelir ya da gelmez kesin bir şey kimse söyleyemez. Lakin seni rahatlatacaksa bu şekilde yüksek sıralamalarda senin sıralamandan çok daha iyi yerler gelme ihtimali daha fazla.

İş hayatı meselesi zor hocam 17k alıp gençliğimi harcayamam. Zaten KPSS var 15 Eylül'de ona hazırlanıyorum bir yandan. sadece fikrinizi almak istemiştim iki dakikada beni harcadınız 🥲
Bence Kpss den bir şeyler çıkmazsa mezune kalmak daha sağlıklı olacaktır. Zaten biraz bile çalışsan ilk 800 900 k lara girersin emin ol onlara girmek hiç zor değil.

Bence KPSS'den bir şeyler çıkmazsa mezune kalmak daha sağlıklı olacaktır. Zaten biraz bile çalışsan ilk 800 900K'lara girersin emin ol onlara girmek hiç zor değil.

Biliyorum hocam biliyorum beklentim zaten 400-500k sıralamaydı çok şaşırttı beklemiyordum bu kadar kötüsünü kendimi kandırmak da istemiyorum ama gerçekten çalıştım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı