TYT 30 – AYT 25 net ile YBS 100 bin mümkün mü?

Hocam son haftayı da sayarsak 7 hafta var. Konuları tek tek haftalara böl ve ona göre çalış. Atıyorum mayısın ilk haftası trigo - logaritma gibi.

Hocam son haftayı da sayarsak 7 hafta var. Konuları tek tek haftalara böl ve ona göre çalış. Atıyorum mayısın ilk haftası trigo- logaritma gibi.
böldüm son hafta hazıranda da çalışıcam atıyorum ayt mat ama haziranda tyt ayt msü denemeler var ya tıpkı basım onları olucam serı şeklinde ve analiz yapıcam tam otursun. Zaten çıkmışları bıtırıcem bu ay sınava tıpkı basım denemelerıne gırmeden de gırmıycem.

Hocam son haftayı da sayarsak 7 hafta var. Konuları tek tek haftalara böl ve ona göre çalış. Atıyorum mayısın ilk haftası trigo - logaritma gibi.
bu arada tirgo yarısındayım anlıyorum bıtıcek okey de soru çözemiyorum?

Maalesef çok zor. Fikir olması açısından bu tarz hesaplama araçlarını kullanabilirsin.
Söylediğin netleri en iyi ihtimallerle biraz arttırıp OBP 100 olarak hesapladığımda 180K gibi bir sıralama elde ediyorsun. Tabii giren kişi sayısı - sınav zorluğu gibi bir sürü etken var + - olarak değişiklik gösterebilir.

bu netlerle 79 obp dahıl kaç k gelir peki bunu duyayım ona göre çalışayım ?

bu netlerle 79 obp dahıl kaç k gelir peki bunu duyayım ona göre çalışayım ?
2021-2024 arası sınavlarda hangi sıralamaya gireceğini site üzerinde gerekli kısımları doldurarak öğrenebilirsin dostum. 2023 ve 2024 sınavlarında aldığım netlerle denediğimde doğru sonuç verdi.

TYT Sosyal yerine AYT tarih ve coğrafya çalışın sosyal denemeler ile ilersin 20 sorudan 14 15 tanesi yorum ve mantık ile yapılıyor denemeler ile dindeki kelimelerin anlamlarını ve felsefedeki görüşleri tanımları ezberlersiniz 2 günlük iş.

Mezun yolu gözüktü gibi.
mezun çifte olamam.

TYT Sosyal yerine AYT tarih ve coğrafya çalışın sosyal denemeler ile ilersin 20 sorudan 14 15 tanesi yorum ve mantık ile yapılıyor denemeler ile dindeki kelimelerin anlamlarını ve felsefedeki görüşleri tanımları ezberlersiniz 2 günlük iş.
hepsıne hakimim ayt tarih hariç ama ondan da 10 soruda 5 net gelıyor bazen

0'dan başlasan bile fullersin. Sos-1'den soru kaçırmamak lazım.
evet hak verıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı