TYT 50 net yapmak için neler yapılmalı?

iamsuicidal

Decapat
TYT'de minimum 47 nete ulaşmam lazım. En fazla 50 olabilir. Bu bana yeter. İhtiyaçtan fazlasında gözüm yok.

Sayısalım hiç iyi değil ne kadar üstüne düşsem de matematikte vs başarı elde edemiyorum. Çok denedim yani.

Matematik - sayısal yapmadan bu net sayısına nasıl ulaşabilirim? Çok mu zor?

1 yıl sadece TYT çalışacağım AYT ile zaten işim yok.

Türkçe ve sosyale ağırlık versem yapabilir miyim? Sayısalım gerçekten yok denecek kadar kötü. TYT matematik çalış - herkesin yapabileceği 5 10 soru var demeyin ltfn denedim olmuyor işte. Madem sayısal olmuyor sözelden yapmaya çalışayım diyorum. Zaten puanlar eşitmiş.

Türkçe 30 - sosyal 10 - fen 7 yapsam istediğim sonuca ulaşabilirim sanırım.

Ama fen de matematiğe benziyor o da sayısal yapamazsın diyorlar.

Türkçeden 35'e zorlayıp sosyalden de 12 tane yapmayı düşünüyorum. Bu da çok mu zor?

Kimyada zaten belli konular var ve çok kolay. Biyolojide ezberini yapsan 1 yıl değil 1 haftada bile bitirirsin. Fizik sizi zorlayabilir. Mantık üzerinden gitmeye çalışın. Fizik için Özcan Aykın kanalını şiddetle tavsiye ederim. Türkçede belirli aralıklarla paragraf çözün, dil bilgisini de ilerletin. Matematik için öneri istememișsiniz ama vermek zorundayım. Matematikte ilk 10 sorudan 3-4'ünü elinizle sayarak bile yaparsınız. 30'dan sonraki geometri sorularından da 1-2 tane çıkarsanız yeterli. Sosyal hiç çalışmadım yıl boyu 15 net geldi. Yorumu size bırakıyorum.

Kimyada zaten belli konular var ve çok kolay. Biyolojide ezberini yapsan 1 yıl değil 1 haftada bile bitirirsin. Fizik sizi zorlayabilir. Mantık üzerinden gitmeye çalışın. Fizik için Özcan Aykın kanalını şiddetle tavsiye ederim. Türkçede belirli aralıklarla paragraf çözün, dil bilgisini de ilerletin. Matematik için öneri istememișsiniz ama vermek zorundayım. Matematikte ilk 10 sorudan 3-4'ünü elinizle sayarak bile yaparsınız. 30'dan sonraki geometri sorularından da 1-2 tane çıkarsanız yeterli. Sosyal hiç çalışmadım yıl boyu 15 net geldi. Yorumu size bırakıyorum.
Hocam TYT sosyal ve TYT fen önerinizi bekliyorum ezber odaklı olsun lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı