TYT 65 net tıp kazanacak kadar yükseltilerbilir mi?

Osman balcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 11.sınıf ögrencisiyim ve güncel olarak TYT netim 65.
Gelecek sınava kadar (yaklaşık 11 aya tekabül ediyor) gerekli çalışma ile ilk 20 bine girilebilir mi? Bu soruyu sormamin nedeni gözümün korkmasıdır, çevremdeki kuzenlerim vesaire. Yıl boyu çalışarak, üzerine mezuna bırakıp bir yıl daha çalışarak bile ilk 30 binleri görememişler.
Bu durum benim çok gözümü korkutuyor acaba kuzenlerim gerekli çalışmayımı yapmadı mı yoksa sınav gerçekten çok mu emek istiyor?

Muhakkak ki sınav büyük emek istiyor. Ben o sıralamaları gören birisi değilim ama bu sınav sadece emek değil, biraz da zeka istiyor. Hele ki senin gibi yüksek sıralamaları hedefleyen birisi için. Fazla düşünmene gerek yok. Yapabileceğinin en iyisini yap.

Merhaba 11.sınıf ögrencisiyim ve güncel olarak TYT netim 65.
Gelecek sınava kadar (yaklaşık 11 aya tekabül ediyor) gerekli çalışma ile ilk 20 bine girilebilir mi? Bu soruyu sormamin nedeni gözümün korkmasıdır, çevremdeki kuzenlerim vesaire. Yıl boyu çalışarak, üzerine mezuna bırakıp bir yıl daha çalışarak bile ilk 30 binleri görememişler.
Bu durum benim çok gözümü korkutuyor acaba kuzenlerim gerekli çalışmayımı yapmadı mı yoksa sınav gerçekten çok mu emek istiyor?

Her şey başarılabilir 2021 yılında derece yapan arkadaşım 30 TYT netiyle başlamıştı.

Yıl boyu çalışarak, üzerine mezuna bırakıp bir yıl daha çalışarak bile ilk 30 binleri görememişler.
Benim kuzenim pandemi zamanında 90 bin yaptı. Virüs falan derken ders kaynadı. Seneye bıraktı EA'da ODTÜ psikoloji okuyor. Demek ki oluyor.

Ama ağlaya ağlaya ders çalışıyordu. Cinsiyet olarak bayan diyelim. Tonlarca kitap bitirdi. 90 binden ilk 1000'e girdi.

Başarmak senin elinde. Oluyor ama onlar yapamadı demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı