TYT AYT devam mı edilmeli yoksa sadece TYT mi?

patso4545

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu yıl sınava hazırlanıyorum ve şubat ayındayız. TYT netlerim bazen 60 bile olamıyor. AYT 30'larda EA'yım bu arada, ve sanırım hedefim olan İzmir Bakırçay YBS kazanamayacağım. Zor gibi görünüyor ve ben mezun bir öğrenciyim. Bazı ailevi durumlardan taşınma işlerinden sınava hazırlanamadım. Kısacası size şunu sormak istiyorum. Kalan bu 130 günde sadece TYT abanmam ne kadar mantıklı?

Mantıksız. AYT abanmalısın ayt seni çok ileri atıcak.

130 günde eşit ağırlık 0'dan bile 2 defa geçer insan 😅😅 zaten kafanda yapamam edemem zor gibi kelimeler varsa o seni durdurur anca eşit ağırlıkta zorlayıcı ders yok bende eşit ağırlığım.

Merhaba arkadaşlar bu yıl sınava hazırlanıyorum ve şubat ayındayız. TYT netlerim bazen 60 bile olamıyor. AYT 30'larda EA'yım bu arada, ve sanırım hedefim olan İzmir bakırçay YBS kazanamayacağım. Zor gibi görünüyor ve ben mezun bir öğrenciyim. Bazı ailevi durumlardan taşınma işlerinden sınava hazırlanamadım. Kısacası size şunu sormak istiyorum. Kalan bu 130 günde sadece TYT abanmam ne kadar mantıklı?

AYT aban TYT 70 yapsan zaten kurtarır sınavı AYT kazandıracak.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim çok naziksiniz, biraz daha iyi hissetim ve AYT çalışmalarımı yoğunlaştıracağım.

Merhaba arkadaşlar bu yıl sınava hazırlanıyorum ve şubat ayındayız. TYT netlerim bazen 60 bile olamıyor. AYT 30'larda EA'yım bu arada, ve sanırım hedefim olan İzmir bakırçay YBS kazanamayacağım. Zor gibi görünüyor ve ben mezun bir öğrenciyim. Bazı ailevi durumlardan taşınma işlerinden sınava hazırlanamadım. Kısacası size şunu sormak istiyorum. Kalan bu 130 günde sadece TYT abanmam ne kadar mantıklı?

Eşit ağırlık için bende öyleyim TYT 60'da kaldı AYT başladım ki YBS şu an sıfır bile olsan kazanılır çünkü diğer alanlara göre dersimiz az ve eşit ağırlıkçı tayfanın belli bir sıralamaya kadar matematik ortalaması 10.

Eşit ağırlık için bende öyleyim TYT 60'da kaldı AYT başladım ki YBS şu an sıfır bile olsan kazanılır çünkü diğer alanlara göre dersimiz az ve eşit ağırlıkçı tayfanın belli bir sıralamaya kadar matematik ortalaması 10.

Kanka ben 60k yapsam yetiyor 60k içinde 70TYT 45 AYT yapmam lazım ve bu bana nedense zor geliyor bazı problemlerden kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı