TYT-AYT full kaynak önerisi

8-13 fena değil mi? Öncelikle problem kitabı alması şart. Ve Bilgi Sarmal ile başlamamalı. Daha basit bir kitap almalı. Ve 345 fizik kötü bir kitap.
Hocam ben netlerimin gayet berbat olduğunu düşünüyorum zaten hedefim çok yüksek bu netler benim için korkunç ama doğru düzgün çalışmadım tabii sizin önerileriniz varsa açığım seve seve

Sayısalcı mısınız?

TYT feni başta konu ve bir kaynaktan bitirin ondan sonra full deneme çözmelisiniz yoksa unutulur. Kaynak olarak kimya aydın en iyisi. Fizik 3D. Biyoloji biyotik kolay ama güzel bir kaynak. Matematik pek yorum yapamayacağım ben TYT matematikte çok kaynak çözmediğim için. AYT'de matematikte 3D zorun kolayıdır. Onun devamında eyüpb ve barış çözülebilir. AYT kimya aydın veya Bilgi Sarmal. AYT fizik 3D. AYT biyoloji biyotik dışı çözmedim ben. MEB'i denemelerine bakman şart.

Hocam ben 11. sınıfın yazındayım TYT 2025 65 net geldi pek zor gibi gelmedi bana sınav iyi mi sizce.

Sınav matematik dışı kolay-orta.

TYT feni başta konu ve bir kaynaktan bitirin ondan sonra full deneme çözmelisiniz yoksa unutulur. Kaynak olarak kimya aydın en iyisi. Fizik 3D. Biyoloji biyotik kolay ama güzel bir kaynak. Matematik pek yorum yapamayacağım ben TYT matematikte çok kaynak çözmediğim için. AYT'de matematikte 3D zorun kolayıdır. Onun devamında eyüpb ve barış çözülebilir. AYT kimya aydın veya Bilgi Sarmal. AYT fizik 3D. AYT biyoloji biyotik dışı çözmedim ben. MEB'i denemelerine bakman şart.
Hocam bu kaynaklar sıfır birisi için çok zor değil mi tyt fende izlediğim hocanın kitabıyla ilerlemeyi düşünüyorum sonra deneme+birkaç soru bankası+meb in testleri ama genel olarak önerileriniz zor kaynaklar değil mi? sıfır olarak düşünün beni cidden ders çalışmadım sayısal sıralamam 400 bin civarı falan gelicek sanırım

8-13 fena değil mi? Öncelikle problem kitabı alması şart. Ve Bilgi Sarmal ile başlamamalı. Daha basit bir kitap almalı. Ve 345 fizik kötü bir kitap.
345 tyt fizik kime göre neye göre kötü söyleyebilirmisin tam ösym tarzı bir kaynak kendisi.
Fena değil derken mat kısmı 30 sorudan oluşuyor ve neredeyse yarısını yapabildiğini yazmış nasıl fena olmasın??
Yazdığım tüm kaynakların problemler için ayrılmış çok büyük bir kısımları var zaten tyt için o kadar kaynak çözerse ek problem kaynağına ihtiyacı kalmaz.

Sınav matematik dışı kolay-orta.

Bana matematik de kolay geldi 14 mat 1 geo yaptım. Felsefeyi yapamadım 1 net geldi fen 11 net edebiyat 28.

Bana matematik de kolay geldi 14 mat 1 geo yaptım. Felsefeyi yapamadım 1 net geldi fen 11 net edebiyat 28.
Bu sene Tyt matematik çok kolaydı büyük ihtimalle ortalama netlere büyük yığılım olacaktır.
Sınavın felsefesi kesinlikle belirleyiciydi.
Bu yıl bence AYT'yi harbiden zorlamışlar ama matematik kısmında ilk 15 soru oldukça orta ve kolay seviyeyken kalan soruların 7-9'i belirleyiciydi.
Sosyal kısmınada çok zor diyorlardı bilemiyorum artık.
Fen görece kolaydı ama fizikte 2 ve biyoloji 1 soru olmak üzere belirleyici sorular vardı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı