Syntax Error
Hectopat
Hocam bu kaynaklar sıfır birisi için çok zor değil mi TYT fende izlediğim hocanın kitabıyla ilerlemeyi düşünüyorum sonra deneme+birkaç soru bankası+MEB'in testleri ama genel olarak önerileriniz zor kaynaklar değil mi? Sıfır olarak düşünün beni cidden ders çalışmadım sayısal sıralamam 400 bin civarı falan gelecek sanırım.
TYT için çoğu orta kaynaklar.
Fena değil derken mat kısmı 30 sorudan oluşuyor ve neredeyse yarısını yapabildiğini yazmış nasıl fena olmasın?
Çoğu temel soru hocam zaten. Fena olmaması için 20 çözülmesi lazım.
Yazdığım tüm kaynakların problemler için ayrılmış çok büyük bir kısımları var zaten TYT için o kadar kaynak çözerse ek problem kaynağına ihtiyacı kalmaz.
Problemler o kadar kolay değil. Ekstra problem kitabı kesinlikle şart. Hatta her gün problem çözmesi gerekir.
Bana matematik de kolay geldi 14 mat 1 geo yaptım.
Sınavda zaten 5 soru dışında zor soru yoktu. Fakat 5 soru dışında da aşırı uğraştırıcı sorular vardı. 15 soru işaretlemeniz kolay anlamına gelmiyor. Size göre kolay olmuş oluyor. En az 10 tane soru zaten her sene kolay oluyor. Burada kimseyi küçümsemiyorum ama 15 tane soru yapıpta kolay demek biraz komik gerçekten.