TYT-AYT Kaç Günde Biter?

LEJY0N

Hectopat
Selam.
Bu sene YKS sınavı için hazırlanıyorum. Lisede ilk 2 senem COVID sebebiyle heba oldu demeliyim. Karantina sürecinden sonra bir daha kendimi toplayamadım, derslere veremedim kendimi. Ama artık bir hedef koydum ve bu hedefim doğrultusunda çalışmaya başlayacağım.
Halihazırda 12. sınıf örgün eğitimim devam ederken açık liseye geçip dershaneye yazıldım. Şu anda dershaneye gidiyorum.
Sınava eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Genel olarak sözel derslerden netlerim yüksek tek sıkıntım matematik. Dershanede yapılan TYT denemelerinde matematikten 5-7 net arası yapabiliyorum. Türkçe netlerim ise 25'in altına düşmüyor.
Sizce bu seviyede sıfırdan TYT-AYT çalışmaya başlasam sınav gününe kadar yetişir mi? Hedefim 100k altı sıra bir sıralama yapmak. Mümkün mü sizce?
Ayrıca matematik için YouTube kanalları önerebilirsiniz. Şu anda mert hoca kanalından videoları izlemeye başladım. Rehber matematik kanalına bir göz gezdirdim ama konu anlatımı arasına çok gereksiz muhabbetler sokuyor, bu da benim dersle olan dikkatimi dağıtıyor.
Konu altında görüş ve önerileriniz bekliyorum.

Eşit ağırlık için rahat rahat yetişir. Ama sayısal isen olmaz.

Yetişse ne olur verimli olmaz ki yetişmez bence. TYT de 5-7 net yapıyorsan AYT mat yapamazsın.

Evet AYT matematik neredeyse hiç yapamıyorum. Ama sizce 6 ay yeterli bir süre değil midir?
Eşit ağırlıktan gireceğimi düşünürsek, sözel derslerim iyi olduğu için onlara fazla efor harcamıyacağım.

Eşit ağırlık için rahat rahat yetişir. Ama sayısal isen olmaz.

Eşit ağırlıktan gireceğim hocam

Full matematik kasarsan hayvan gibi bence 100k altı rahat yaparsın.

100k altı için kaç AYT Mat neti gerekiyor?

İstediğim üniversite (Sakarya) YBS için 102K ile kapatmış geçtiğimiz sene.Net ortalaması ise AYT Matematik için 18 net civarı.
Diğer ders netlerini bırakayım;

Son düzenleme:
İstediğim üniversite (Sakarya) YBS için 102K ile kapatmış geçtiğimiz sene.Net ortalamsı ise AYT Matematik için 18 net civarı.
Diğer ders netlerini bırakayım;

Eki Görüntüle 1608571
180 Gün Tyt -Ayt için gayet yeterli hocam 60 günde tyt'yi halletseniz 120 Günde Aytyi halledersiniz biter zaten sınav son 6 ay kazanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…