Z zerotohero Picopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 138 21 Aralık 2022 #31 ygt_bydrr dedi: 6 ayda TYT-AYT biteceğine inanan cahil arkadaş buna inanmıyor. Senin gibi kuş beyinliler zaten böyle 6 ayda biter laflarını yiyor zaten merak etme. Genişletmek için tıkla... Daha sen okudugunu anlamıyorsun ki ben baştan beri hep 6 ay ibaresini AYT için kullandım . ygt_bydrr dedi: Soru çözmeden demedim soru bankası çözmeden dedim ben soru bankası yerine branş denemesi çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim en zeki sensin hatta AYT FKB'de de hiç konulara bakmadan 30 net yapıyorsun çünkü üstün zekalisin .
ygt_bydrr dedi: 6 ayda TYT-AYT biteceğine inanan cahil arkadaş buna inanmıyor. Senin gibi kuş beyinliler zaten böyle 6 ayda biter laflarını yiyor zaten merak etme. Genişletmek için tıkla... Daha sen okudugunu anlamıyorsun ki ben baştan beri hep 6 ay ibaresini AYT için kullandım . ygt_bydrr dedi: Soru çözmeden demedim soru bankası çözmeden dedim ben soru bankası yerine branş denemesi çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim en zeki sensin hatta AYT FKB'de de hiç konulara bakmadan 30 net yapıyorsun çünkü üstün zekalisin .
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 21 Aralık 2022 #32 ygt_bydrr dedi: Soru çözmeden demedim soru bankası çözmeden dedim ben soru bankası yerine branş denemesi çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Piyasada kaç tane branş denemesi var da yıl sonuna kadar bitmeden çözüyorsun?
ygt_bydrr dedi: Soru çözmeden demedim soru bankası çözmeden dedim ben soru bankası yerine branş denemesi çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Piyasada kaç tane branş denemesi var da yıl sonuna kadar bitmeden çözüyorsun?