TYT biyoloji kimya fizik kamp önerisi ve kaynak önerisi

Phytxss

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben TYT sıfırdan bitirmek istiyorum neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Bu yüzden biyoloji kimya fizik için hem kamp hem de soru bankası önerisi istiyorum. Ama ilk önce başlangıç kolay düzey sonra orta düzey olarak belirtirseniz sevinirim.

yani biraz zorlayabilir diyeceğim fakat eğer hiçbirşey bilmiyorsanız hiçbir kitabıda çözemezsiniz bence ilk olarak video konu anlatımı izleyerek derslerinizi konularinizi bitirin tamamlayin sonra soru çözümüne geçersiniz

Ben biyoloji çalışırken video izleyip notları çıkarıyordum. Sonrasında soru bankasındaki cevaplara bakarak çözüyordum lise biteli 5 yıl oldu hala bilgiler taze ve unutmuyorum, bu yöntemi kesinlikle öneririm. Kamp dediğin şey ne bilmiyorum ama dediğim yöntemi deneyebilirsin. Bu arada Bekir denen varlığın videolarını izleme kendisi "biyolojici".

Hocam kamp öneriniz var mı YouTube'daki hocalardan biyoloji kimya ve fizik için bir de bunlar zorlar mı beni sıfır birisi için.

Hocam Benim önerim kimya için Görkem Şahin, Fizik için Özcan Aykın, Biyoloji için Dr. Biyoloji, Matematik için Matematiğin Güler Yüzü.

Öne çıkan yanları:

Görkem Şahin: Temel-orta seviyeden başlayıp sade ama yüzeysel olmayan bir şekilde anlatıyor.

Özcan Aykın: Fiziğin adını bile bilmeyen birisi bile zaman ayırıp dinlese çok iyi yerlere gelebilir. En temelinden başlayıp kafada soru işareti bırakmayana kadar anlatıyor ama kampı biraz uzun fakat trenden inmezsen çok iyi bir şekilde götürür.

Dr. Biyoloji: Kendisi doktor olduğu için işe daha hakim ve anlatım tarzı birazcık detaylı hissetirebilir eğer çok temelsen tavsiye etmem ama az çok biliyorsan konuları seni ileriye götürebilir öbür türlü yorabilir.

Matematiğin Güler Yüzü: Her seviyeye uygun genelde sorular üzerinden gidiyor ama konunun ana elemanlarını öğretiyor tabii ki.

Bu önerdiklerimin AYT anlatımlarını dinledim fakat TYT anlatımları da kuvvetle muhtemel aynı tattadır.

Ben biyoloji çalışırken video izleyip notları çıkarıyordum. Sonrasında soru bankasındaki cevaplara bakarak çözüyordum lise biteli 5 yıl oldu hala bilgiler taze ve unutmuyorum, bu yöntemi kesinlikle öneririm. Kamp dediğin şey ne bilmiyorum ama dediğim yöntemi deneyebilirsin. Bu arada bekir denen varlığın videolarını izleme kendisi "biyolojici".

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim önerin için çok sağ ol.

Hocam benim önerim kimya için görkem şahin, fizik için Özcan aykın, biyoloji için dr. Biyoloji, matematik için matematiğin güler yüzü.

Öne çıkan yanları:

Görkem şahin: Temel-orta seviyeden başlayıp sade ama yüzeysel olmayan bir şekilde anlatıyor.

Özcan aykın: Fiziğin adını bile bilmeyen birisi bile zaman ayırıp dinlese çok iyi yerlere gelebilir. En temelinden başlayıp kafada soru işareti bırakmayana kadar anlatıyor ama kampı biraz uzun fakat trenden inmezsen çok iyi bir şekilde götürür.

Dr. Biyoloji: Kendisi doktor olduğu için işe daha hakim ve anlatım tarzı birazcık detaylı hissetirebilir eğer çok temelsen tavsiye etmem ama az çok biliyorsan konuları seni ileriye götürebilir öbür türlü yorabilir.

Matematiğin güler yüzü: Her seviyeye uygun genelde sorular üzerinden gidiyor ama konunun ana elemanlarını öğretiyor tabii ki.

Bu önerdiklerimin AYT anlatımlarını dinledim fakat TYT anlatımları da kuvvetle muhtemel aynı tattadır.

Hocam çok sağ ol soru bankası önerin var mı temel için.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim önerin için çok sağ ol.

Hocam çok sağ ol soru bankası önerin var mı temel için.
TYT kitaplarını bilmiyorum ama AYT olarak şunlar hoşuma gitmişti eminim TYT'leri de iyidir:

Biyoloji: Biyotik

Kimya: Orbital

Fizik: 345 ya da Bilgi Sarmal

Matematik: 345

Öne çıkan yanları:

Biyotik: Zorlama veya konu dışı soruları yok orta seviye ve başlangıç için de ideal yani ilk kitap olarak başlanabilir ki ben sadece bunu çözmüştüm epey yararı oldu.

Orbital: Bir sürü soru tipi var ve her konu için yeterli tadında testleri var eğer anlayarak çözersen ve videolarını dinlersen tek başına bile yeterli olur bana neredeyse fulletiyordu

345 Genel Yorum: Sınava çok yakın soruları var ve cidden kaliteli hoş soruları var tek sıkıntısı konu anlatım videoları birazcık yorabilir veya çok formül bazlı gelebilir ama soruları iyi.

Bilgi Sarmal: 345 Bitirdikten sonra başlanabilir fakat başlangıç kitabı olarak önermem.

Bu önerdiklerimin hepsi gayet dengeli ve başlangıç bile olsan sana yardımcı olacak kitaplar hatta o kadar dengeliler ki başlangıç olarak kullanabilirken aynı zamanda tek kitap olarak bile kullanabilirsin gayet yeterli olur iyi oturtursan.

TYT kitaplarını bilmiyorum ama AYT olarak şunlar hoşuma gitmişti eminim TYT'leri de iyidir:

Biyoloji: Biyotik.

Kimya: Orbital.

Fizik: 345 ya da Bilgi Sarmal.

Matematik: 345.

Öne çıkan yanları:

Biyotik: Zorlama veya konu dışı soruları yok orta seviye ve başlangıç için de ideal yani ilk kitap olarak başlanabilir ki ben sadece bunu çözmüştüm epey yararı oldu.

Orbital: Bir sürü soru tipi var ve her konu için yeterli tadında testleri var eğer anlayarak çözersen ve videolarını dinlersen tek başına bile yeterli olur bana neredeyse fulletiyordu.

345 genel yorum: Sınava çok yakın soruları var ve cidden kaliteli hoş soruları var tek sıkıntısı konu anlatım videoları birazcık yorabilir veya çok formül bazlı gelebilir ama soruları iyi.

Bilgi Sarmal: 345 bitirdikten sonra başlanabilir fakat başlangıç kitabı olarak önermem.

Bu önerdiklerimin hepsi gayet dengeli ve başlangıç bile olsan sana yardımcı olacak kitaplar hatta o kadar dengeliler ki başlangıç olarak kullanabilirken aynı zamanda tek kitap olarak bile kullanabilirsin gayet yeterli olur iyi oturtursan.

Hocam ben bunları bakacağım herhangi bir sorum olursa cevap verirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı