TYT fizik-kimya kaynak önerisi

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde dershanenin verdiği Eis'in koz serisi kitapları var. Hocalar 2. kaynağı önermiş ama benim sorunum kitaplardaki soruların kalitesi nasıldır? Fizikte 345 Kimya'da aydın, Palme ya da Bilgi Sarmal öneriliyor. Şu an konu çalışıyorum yani amacım en zor kaynağı alıp bitirmek değil. Bu Eis'in üstüne saydıklarımı ya da farklı kaynakları çözmemi önerir misiniz yoksa bunlarla gitsem yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
apotemi kimya iyidir orta zor arası. Daha kolay olsun diyorsan çap kimya tyt iyi. Hız ve renk yayınları tyt ve ayt fizik öneririm. Yayın denizi pro da önerebilirim tyt fizik için.

Arkadaşlar elimde dershanenin verdiği Eis'in koz serisi kitapları var. Hocalar 2. kaynağı önermiş ama benim sorunum kitaplardaki soruların kalitesi nasıldır? Fizikte 345 Kimya'da aydın, palme ya da Bilgi Sarmal öneriliyor. Şu an konu çalışıyorum yani amacım en zor kaynağı alıp bitirmek değil. Bu Eis'in üstüne saydıklarımı ya da farklı kaynakları çözmemi önerir misiniz yoksa bunlarla gitsem yeterli olur mu?

Benim kimya kaynağı olarak önerimi orbitalden yana olur soruları biraz daha kolay-orta seviyesinde zor soruları da var tabii ki. Aydın biraz daha orta-zor seviyedir. 345 her seviyeden var genelde aklında bulunsun. Fizik de başlangıç için 345 güzel sonrası için 3D daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı