TYT çıktı kaynakları çözmek caiz midir?

Allah olduğunuzdan sormuyorum buna dair bir bilginiz var mı diye soruyorum.

Hocam şöyle düşünüyorum ama emin değilim korsan oyun oynamak ile arkadaşından korsan oyun almak arasında ki fark nedir?

Çok çok çok derin konular. Ziyan olmasın diye kullanıyorsun. Yoksa atılacak o kaynaklar. Oda günah o zaman.

Korsan konusuda düşünceme göre caiz değil. Ne de olsa yapımcının emeğini yiyorsun.

Arkadaşından alman bir şey değiştirmez.

Çok çok çok derin konular. Ziyan olmasın diye kullanıyorsun. Yoksa atılacak o kaynaklar. Oda günah o zaman.

Korsan konusuda düşünceme göre caiz değil. Ne de olsa yapımcının emeğini yiyorsun.

Arkadaşından alman bir şey değiştirmez.

Hocam bu açıdan da sizin gibi düşünüyorum.

Caiz değil hırsızlık hırsızlıktır.

Dalga geçtiğimizi düşündüğüm için sizi dikkete almayacağım. Biliyorum her isim sevap değil bende Allah'ın günahkar kullarındanım ama uzak durabilirim günahkarım diye üstüne her şeyi yapayım o zaman.
A yayınlarının bu konuda kitapları var. Çözümleri de içinde ve fena değil ALES soruları falan da var. Ben de o kitapları görünce çıktıdan uzak durup onları almıştım bir bak istersen.

Teşekkür ederim bakacağım.
İşin dini boyutuna takılma pek.

Hocam ama olmaz öğrenmem lazım en kötü yarın cumaya gideceğim vakit hocaya danışacağım eğer böyle yaparsam günah olduğunu bilmesem bile olur hocam çünkü bahane etmiş olurum.

Dalga geçtiğimizi düşündüğüm için sizi dikkete almayacağım. Biliyorum her isim sevap değil bende Allah'ın günahkar kullarındanım ama uzak durabilirim günahkarım diye üstüne her şeyi yapayım o zaman.
Caiz midir diye soruyorsun, hayır dediğim için dalga geçmiş mi oluyorum? Dini açıdan küçük günahtır büyük günahtır o beni bağlamaz, soruda öyle birşey sormamışsın. Allahın günahkar kuluyum diye her istediğini yapacaksan eyvallah, o da beni bağlamaz ama soru sormak için başlık açıp da fikrimi söyleyince hava basma bari. Hırsızlık hırsızlıkdır kardeşim, emek hırsızlığı da hırsızlıktır. Ziyan olmasın falan bunlar bahane.

Caiz midir diye soruyorsun, hayır dediğim için dalga geçmiş mi oluyorum? Dini açıdan küçük günahtır büyük günahtır o beni bağlamaz, soruda öyle bir şey sormamışsın. Allah'ın günahkar kuluyum diye her istediğini yapacaksan eyvallah, o da beni bağlamaz ama soru sormak için başlık açıp da fikrimi söyleyince hava basma bari. Hırsızlık hırsızlıkdır kardeşim, emek hırsızlığı da hırsızlıktır. Ziyan olmasın falan bunlar bahane.

Dalga geçer gibi yazmışsınız bu yüzden dedim ikileme yapmanıza gerek yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı