TYT cozememek

Yer
Arabistan
Daha fazla  
Merhaba derslerim ortalama seviye matematikden son sinavda 70 aldim hatta fakat buna ragmen MEB'in yayinladigi TYT matematigi cozemiyorum benim şu ana kadar cozdugum sorularin hicbirine benzemiyor dershaneyede yazildim 11-12 icin fakat TYT konulari icin yaz kampi yapilmicakmis kendimi nasıl gelistirebilirim TYT konusunda (sayisal ogrencisiyim)

Merhaba derslerim ortalama seviye matematikden son sinavda 70 aldim hatta fakat buna ragmen MEB'in yayinladigi TYT matematigi cozemiyorum benim şu ana kadar cozdugum sorularin hicbirine benzemiyor dershaneyede yazildim 11-12 icin fakat TYT konulari icin yaz kampi yapilmicakmis kendimi nasıl gelistirebilirim TYT konusunda (sayisal ogrencisiyim)

Pat diye olacak şey değil bunlar soru çöze çöze kendini geliştireceksin anca öyle artar netlerin.

Hocam açıkçası yazın TYT başlamanız sizin daha iyi olur. Hemen 1 ayda bitirin kurtulun demiyorum konularınızı düzgünce bitirin soru çözüp denemelere başlayın.

Merhaba derslerim ortalama seviye matematikden son sinavda 70 aldim hatta fakat buna ragmen MEB'in yayinladigi TYT matematigi cozemiyorum benim şu ana kadar cozdugum sorularin hicbirine benzemiyor dershaneyede yazildim 11-12 icin fakat TYT konulari icin yaz kampi yapilmicakmis kendimi nasıl gelistirebilirim TYT konusunda (sayisal ogrencisiyi
Sürekli deneme çözün yapmadığınız soruların benzerlerini YouTube'da bularak kendi başınıza çözmeyi deneyin zamanla halledersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı