TYT deneme sonuçlarım nasıl?

Türkçe'de dil bilgisinin başlarındayım. Geometri ve fonksiyonlar hariç matematiği bitirdim. Geometri ve fonksiyon soruları yüzünden matematikte 15 sorum boş. Sosyal ve fene hiç bakmamıştım. Dershanenin deneme sınavında böyle bir sonuç yakaladım. Türkçe'de 2 paragraf yanlışı hariç kalanı dil bilgisi bölümünden. Sizce nasıl ilk denemem için?
Türkçe : 28
SOS: 20
MAT: 25 ( 10 soru geometri 5 soru fonksiyon)
FEN: 1
Bence iyi durumdasın. Gittikçe gelişirsin.

İyi çalışmalar bu arada.

Eksikliklerinizi kapatarak gitmeye çalışın ve önceki deneme sınavına göre artış olduğunda da sevinin derim 3-5 net artış olsa bile :) Artış artıştır sonuçta ve her yayınevinin denemesi de bir olmuyor. Genellikle zor yayınları çözmeye çalışın, ara sıra kolaylarını da çözün. Bazı öğrenciler çok zorları çözmeye alışınca kolaya gelince de yapamıyor. Kolaylarını da çözmek gerekiyor.

Eksikliklerinizi kapatarak gitmeye çalışın ve önceki deneme sınavına göre artış olduğunda da sevinin derim 3-5 net artış olsa bile :) Artış artıştır sonuçta ve her yayınevinin denemesi de bir olmuyor. Genellikle zor yayınları çözmeye çalışın, ara sıra kolaylarını da çözün. Bazı öğrenciler çok zorları çözmeye alışınca kolaya gelince de yapamıyor. Kolaylarını da çözmek gerekiyor.
Genelde orta üst seviye yapıyorum. Bu seferki 345 yayınlarınındı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı