TYT fen düşünüldüğü kadar zor mu?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce zor mu? Ben direkt TYT'de hızlı net yapmak istiyorum, sizce nasıl yapmam gerekiyor? TYT fen sizce kolay net için ideal mı?

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce zor mu? Ben direkt TYT'de hızlı net yapmak istiyorum, sizce nasıl yapmam gerekiyor? TYT fen sizce kolay net için ideal mı?
bende 2 hafta önce TYT fen çalışmaya başladım. fizik kısmı biraz uğraştırıyor özellikle optik konusu kesinlikle en sona bırakılmalı onun dışında kimya ve biyolojisi (özellikle Biyoloji) çok zor değiller.

Hocam sizce AYT fen de en zor konu hangisi kimyası mı yoksa fiziği mi? Ben EA'yım ondan bilmiyorum.

AYT fizikte 11. sınıf konuları ozr özelliklede elektrik manyetizmada çok fazla formül var çok sıkıntılı. Kimyadada elektrik ve denge zor organik ezber. AYT biyolojide full ezber yani genel olarak emek harcamak lazım. Ama TYT fen kolay

Geçen sene sayısal alanından hazırlanan birisi olarak kesinlikle sıkıntı etmeyin TYT fen abartıldığı kadar zor değil AYT fen daha zor oradan net arttırmak daha basittir.

TYT Fen aslında çok kolay. Neredeyse işlem yükü hiç yok sadece ezber ile 1 haftada 10 net görülür sıfır olsanız bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı