TYT Fen için kaynak önerisi

Ssykes54

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, TYT fen için en başta Kimya ve Biyoloji konuşmak gerekirse. Kimyada TYT aydin yayinlari Kimyayı cozup ardindan 3D Kimya denemeleri. Biyoloji ise TYT palme ya da biyotik ardindan 3D Biyoloji denemeleri. Ancak Fizik için ilk olarak hangi kaynaktan başlayayım emin olamıyorum. Bu arada 10. Sinif Fiziğimi yil sonu puani 85-86 getirmiştim fakat 9. Sinif 55 gibi bir şeydi. Buna göre zorluk seviyesi kaynak önerir misiniz? Kimya ve Biyoloji için de olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, TYT fen için en başta kimya ve biyoloji konuşmak gerekirse. Kimyada TYT aydin yayinlari kimyayı cozup ardindan 3D kimya denemeleri. Biyoloji ise TYT palme ya da biyotik ardindan 3D biyoloji denemeleri. Ancak fizik için ilk olarak hangi kaynaktan başlayayım emin olamıyorum. Bu arada 10. sinif fiziğimi yil sonu puani 85-86 getirmiştim fakat 9. sinif 55 gibi bir şeydi. Buna göre zorluk seviyesi kaynak önerir misiniz? Kimya ve biyoloji için de olur.

345 veya Bilgi Sarmal olabilir daha zor bir kaynak olarak ulti ve aydın var. Biyoloji ve kimya kaynakları güzel yeterli olacaktır.

TYT fizik için 345.
TYT kimya için bs.
TYT biyoloji için bs.

345 ve Bs'nin TYT branş denemeleri.

2025 YKS'ye girdim TYT 74 AYT 34 geldi sayısal 149 bin sıralama yaptım TYT de feni 18'e 1 yaptım bu şekilde tavsiye ederim.

Biyotik'in soru bankasını biyoloji için önermem, güzel kaynak ancak çok detay. TYT için gereksiz bence ancak denemeleri iyidir.

Kolay gelsin.

TYT fizik için 345.
TYT kimya için bs.
TYT biyoloji için bs.

345 ve Bs'nin TYT branş denemeleri.

2025 YKS'ye girdim TYT 74 AYT 34 geldi sayısal 149 bin sıralama yaptım TYT de feni 18'e 1 yaptım bu şekilde tavsiye ederim.

Biyotik'in soru bankasını biyoloji için önermem, güzel kaynak ancak çok detay. TYT için gereksiz bence ancak denemeleri iyidir.

Kolay gelsin.
Tamamdır, teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı