TYT Fen'den 14-15 net için ne yapılmalı

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aslında 9-10 net arası geliyor normalde fakat bazen de 6-7'ye düşüyor. Kimya ve fiziğim 4-5 net arası geliyor yani toplam 10 oluyor fakat şöyle söyleyeyim mezunum fakat hayatımda belki de bir kez bile TYT biyoloji çalışmadım. Sizce ne yapmalıyım?

Stiles hocam öncelikle merhabalar. çok güzel diziydi 😊. Konumuza dönecek olursak sizin de takdir edeceğiniz üzere TYT Biyoloji çalışmadan istediğiniz netler gelmeyecektir. TYT Biyoloji kampına ve denemelerde sürekli yanlış çıkan "gri konuları" halletmeniz lazım. Mesela her deneme optik, kimyasal hesaplamalar kaçıyorsa o konuları çalışmalısınız.

TYT biyoloji için temeliniz olmadığını varsayıyorum bu yüzden Biosem, Betül Biyoloji veya Selin Hocayı önereceğim. Her birinden birer konu bitirerek hocanızı seçebilirsiniz.

Stiles hocam öncelikle merhabalar. çok güzel diziydi 😊. Konumuza dönecek olursak sizin de takdir edeceğiniz üzere TYT Biyoloji çalışmadan istediğiniz netler gelmeyecektir. TYT Biyoloji kampına ve denemelerde sürekli yanlış çıkan "gri konuları" halletmeniz lazım. Mesela her deneme optik, kimyasal hesaplamalar kaçıyorsa o konuları çalışmalısınız.

TYT biyoloji için temeliniz olmadığını varsayıyorum bu yüzden Biosem, Betül Biyoloji veya Selin Hocayı önereceğim. Her birinden birer konu bitirerek hocanızı seçebilirsiniz.
Hocam bende başladım ancak biyolojide kafam karışık henüz biyoloji için hangisini önerirsiniz temelden alan birisi için.

Hocam bende başladım ancak biyolojide kafam karışık henüz biyoloji için hangisini önerirsiniz temelden alan birisi için.
Biosem, Betül Biyoloji veya Selin Hocadan birini tercih edebilirsin. Biosemin dersteki enerjisini seviyorum fakat direk Biosemden çalış diyemem. Yukarıda yazdığım gibi 3 hocadan da birer konu bitirip hoşuna giden hocanın ders kitabını alabilirsin. Zaten 1 konu kısa sürüyor bir şey kaybetmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı