TYT fizik için Altuğ Güneş nasıldır?

Makaleler
1
Arkadaşlar birçok kanal var hangisini dinlemeliyim? Bir de altuğ güneş sayısal hesaplamalı sorularla zaman kaybetmeyin ÖSYM hesaplama yaptırmıyor diyor. Bence haklı gibi sizce?

Kimya için görkem şahin en iyisi bence zaten.

Biyoloji ve Türkçe için de öneri yaparsanız sevinirim.

Matematik için konu anlatımı yerine karekök 0 mps kitabını çözüyorum konu anlatım videoları çok uzun olduğu için kitaptan mantığını anlayarak ilerlemek daha hızlı oluyor gibi.

Haftalık plan oluşturup TYT'yi sıfırdan 2-3 ay içerisinde bitirip kalan sürede denemelere yoğunlaşıp önümüzdeki TYT sınavına kendimi denemek için girmek istiyorum.

Arkadaşlar birçok kanal var hangisini dinlemeliyim? Bir de altuğ güneş sayısal hesaplamalı sorularla zaman kaybetmeyin ÖSYM hesaplama yaptırmıyor diyor. Bence haklı gibi sizce?

Matematik için konu anlatımı yerine karekök 0 mps kitabını çözüyorum konu anlatım videoları çok uzun olduğu için kitaptan mantığını anlayarak ilerlemek daha hızlı oluyor gibi.

Haftalık plan oluşturup TYT'yi sıfırdan 2-3 ay içerisinde bitirip kalan sürede denemelere yoğunlaşıp önümüzdeki TYT sınavına kendimi denemek için girmek istiyorum.
TYT Türkçede kanala göre yok dil bilgisi için var o kadar TYT Fende sadece Apotemi özet işine yarar diye düşünüyorum.

Çok iyidir hemde. Altuğ Güneş fiziği diğer hocalar gibi ekranı formüllerle doldurup iş yapıyormuş gibi görünmek yerine olayın mantığını kavratarak anlatan bir hoca. Kaçırma derim.

Bence en iyisi Özcan aykın çok soyut anlatıyor bana göre tabii kişiden kişiye göre değişir ama bence kesinlikle altuğ güneş.
Biyoloji içinse meschemy hocam benim için çözüm oldu 1 haftada 3 net arttırabildim. Ama unutmayın bir kampa başlamadan önce kesinlikle tüm alternatifleri 10 dakika olsa da izleyin herkes farklı yöntemlerle anlıyor.

Bence en iyisi Özcan aykın çok soyut anlatıyor bana göre tabii kişiden kişiye göre değişir ama bence kesinlikle altuğ güneş.
Biyoloji içinse meschemy hocam benim için çözüm oldu 1 haftada 3 net arttırabildim. Ama unutmayın bir kampa başlamadan önce kesinlikle tüm alternatifleri 10 dakika olsa da izleyin herkes farklı yöntemlerle anlıyor.

Hocam meschemy kimya kanalı ve ilgimi de çekti açıkçası. Biyoloji videolarını bulamadım.

Fizik için kesinlikle Özcan aykın öneririm, simülasyonlarla anlatması vs. çok katkı sağlar, altuğ güneş'in anlatımını ben pek beğenmiyorum seven olabilir. Biyoloji için de betül biyoloji izliyorum severek.

Özcan Aykın çok soyut anlatıyor bana göre.
Soyut anlatmıyor, ezber yaptırmak yerine işin mantığını anlatıyor. Khan Academy de aynı. Videolarda bir ton örnek de var. İşin mantığını bilince düşünerek her soruyu çözebilirsiniz. Fizikte mantığı anlamazsanız fizik öğrenmiş olmuyorsunuz. Alternatif bir tür papağanlık oluyor.

Soyut anlatmıyor, işin mantığını anlatıyor. Khan academy de aynı. Videolarda bir ton örnek de var. İşin mantığını bilince düşünerek her soruyu çözebilirsiniz. Fizikte mantığı anlamazsanız fizik öğrenmiş olmuyorsunuz. Alternatif bir tür papağanlık oluyor.

Hocam herkes için farklı anlama olayı fiziği genelde fullüyorum konuyu hızlıca anlayıp soru görmedikten sonra Tesla'da anlatsa mantığını bir şey yapamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı