TYT fizik ve kimya nasıl halledilir?

GibsonGoldTop

Hectopat
Bu sene dershaneye gidiyorum, fizik ve kimyadan temelim yoktu düz lisede ders dahi anlatılmadı sıfırdan başladım dönem başında yani. TYT biyolojiyi hallettim seviyorum ona çalışmayı sadece hücre bolubmeleri kaldı. Türkçe netim hep 35 36 civarı. Matematik biraz düştü normalde 15 yapıyordum evet çok az ama konulardan eksiklerimi tamamlamam gerek hızlı öğrenirim ama son zamanlarda 6 7'ye düştü. Toplamda denemede bildiğim kadarıyla yaparsam 66 net filan geliyor matematik fizik ve kimyada eksiklerim olmasına rağmen. Dediğim gibi matematiği hallederim ama fizikte kuvvet hareket sıvı gaz basıncı elektrik optik dalgalar hepsi eksik. Kimyada sadece hesaplamalar ve mol eksik. Geni koulnulara geçerken hep eskiden bir şeyler eksik kalarak ilerlemişim konularda sıfır değilim ama konuların, soruların mantığını anlamam gerekiyor ve zaman yok. Geri dönüp bu konulara hakim olmam gerekiyor ama gün 24 saat ve video izleyerek konuyu anlasam hem gün yetmiyor hem de diğer dersler kalıyor. Fizik ve kimyayı başka hangi yöntemlerle çalışarak halledebilirim? Soruları anlayacak kıvama gelmem gerek zaman geçiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı