TYT için başlangıç kitap markası önerisi

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Merhaba Technopat sakinleri. 11.sınıf öğrencisiyim ve TYT artık başlayacağım. Bunun için temel ve kolay bir kitap markası önerir misiniz? şahsen sonuç yayınlarını düşünüyorum. (Soru bankası ve konu anlatımı ayrı ayrı önerirseniz sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
En kolayı Antrenmanlarla Matematik. Konu anlatımı almanı tavsiye etmem. Youtube üzerinden dinleyerek çalışman daha iyi olur. Önemlli olan soru bankası bence.

Matematik için konu anlatımı önermiyorum. Sözel ders için tamam, kimya ve biyoloji için de konu anlatımlı kitap iyi olabilir. Ancak matematik ve fizik gibi derslerin kitaplardan öğrenilmediğini düşünüyorum. Güzel bir soru bankası alıp konu anlatım ve örnek soru çözüm kısmını Youtube'dan halledebilirsin. Çok güzel kanallar var Youtube'da.

Kitap olarak da 12.sınıfa başlamadan önce kesinlikle 345 TYT'yi çözüp bitirmiş olmanı öneririm. Kendisi güzel ve kaliteli bir kitaptır. Aslında çok da zor değil, hafif bir temelin varsa ilk kitap olarak alabilirsin ancak ondan önce bir kitap daha bitirmek istiyorum dersen Bilgi Sarmal alabilirsin o da güzeldir TYT Matematik için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı