TYT için İlyas Güneş nasıldır?

enzooo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar video izlemekten nefret ediyorum. Normalde bıyıklıdan gidiyordum ama 3 video izlemek zorunda kalıyorum ve videoların süresi uzun soru çözmeye zamanım kalmıyor.
Direk 2 video izleyip soru çözümlerine geçmek istiyorum ilyas hoca nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bold Pilot, bu yoruma ek olarak da konu sahibi için şunu söyleyeyim: A ya da B hocası fark etmiyor, her hoca iyi kötü bir şekilde dersi öğretir. Başkasının anladığından belki siz anlamayabilirsiniz. Bu yüzden hangi hocada daha rahat anladığınızı düşünüyorsanız, onu tercih edin.

İlyas Hoca iyidir. Soru bankası olarak Mikroorijinal kullan. Ayrıca bir konuyu bitirince YouTube'da yeni nesil soru çözüm videoları izle. Zor soruların nasıl çözüldüğünü iyice oturt.

@blackflame001, bu yoruma ek olarak da bir bilgi ben ekleyeyim: Matematik izleyerek olabilecek ders değil. Örneğin 20 tane soru çözüm videosu izleyeceğine 5 tane izle, gerisini sen çözmeye çalış. Matematik pratik yaparak oturabilecek bir derstir, Türkçe ve diğer sözel dersler gibi izleyerek olmaz.

@333365 , aynen dediğiniz gibi hocam. Soruyu çözemedikten sonra ne kadar izlesek boş.

Ayrıca TYT Matematik konularını ve yardımcı bir soru bankasını çözdükten (Ben Mikroorijinal öneriyorum.) sonra direk 345'e geç. 345'i bitirince Başka bir soru bankasına geçme. Kolay-Orta bir branş denemesi al onu çöz. O deneme bittikten sonra BS veya 3D geçiş yaparsın.

Problemler konusunu bitirince hergün 20 soru problem çöz. Alışkanlık edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı