Harika! Hocam gerçekten teşekkürler.Matematik için 345 çözdüm. Biyoloji ve kimya için palme kullandım. Kimyası zordu, biyolojisi orta ve geliştiriciydi. Fizik için Okyanus 40 Seans çözdüm. Fiziğe yeni başlayanlar için uygun bir kitap. Beni oldukça geliştirdi. Geometride Karekök 0 ve Birey B kullanıyorum. Henüz onları bitirmedim.
Türkçe için Karekök, Tonguç, Sınav ve Avantaj'ın paragrafını çözdüm. Karekök ve Avantaj sadece işime yaradı. Tonguç ve Sınav yayınalrıjın paragrafı beni geliştirmedi.
Genelde bu tür konulara çok mesaj yazılmaz, anasayfaya düşmüyor çünkü. Umarım dediğiniz gibi farklı görüşler de gelir.Kullandığım yayınlara bakarak kafanda bir fikir oluşturabilirsin. Diğer arkadaşlar da size yardımcı olacaktır.
Bence siz dikkat etmiyorsunuz.Genelde bu tür konulara çok mesaj yazılmaz, anasayfaya düşmüyor çünkü. Umarım dediğiniz gibi farklı görüşler de gelir.
Genelde bu tür konulara çok mesaj yazılmaz, anasayfaya düşmüyor çünkü. Umarım dediğiniz gibi farklı görüşler de gelir.
Geometrim zayıf diyebilirim, temel şeyleri anca çözebiliyorum. Karekök 0 ve Birey B ağır mı gelir, yoksa çalıştıktan sonra halledebilir miyim?
345 yayınlarını daha önce hiç duymadım, almaya değer mi?
Türkçe içinse ben yine Palme düşünmüştüm fakat Karekök ve Avantaj`a da bakayım o zaman.
345 önerildiğine göre iyi bir kaynağa benziyor, YouTube`ta araştırırken de duydum şimdi, almaya değer sanırım.Matematik için 345,
Biyoloji için Biyotik,
Kimya için Orbital,
Fizik için Bilgi Sarmal öneririm.
İnceleyin, araştırın karar sizin. Kolay gelsin.
Hocam 3, 4 tane soru açmıştım eğitim kategorisine, adam akıllı tatmin edici cevap gelen tek konum bu sanırım. Bu sebeple söylemiştim.Bence siz dikkat etmiyorsunuz.
Ben 9. sınıfın ikinci dönemindeyken görmeye başladık geometri, korona da çıkınca epey eksik kaldı. Karekök 0`a şans vermek lazım sanırım, sonrasında belki Birey B alabilirim.9-10'da ben adam akıllı geometri görmemiştim. Karekök 0 bana geometriyi öğretti desem yalan olmaz. Birey B ona nazaran daha zor. Ama o da gayret geliştirici bir kitap.
Anladım hocam, öneriliyorsa iyidir zaten. YouTube üzerinden araştırdığımda da buradan farklı sonuçlar çıkmadı.Son zamanlarda popüler bir yayınevi. TYT matematiğinin soru sayısı azdı. Sayfa sayısı fazla, ama her sayfada az soru var. Ama soruları kaliteli. 10 soruya bedel tek soruları var. Özellikle orijinal soruları çok güzel.
Konu anlatımlı mı almalıyım sizce? Ben YouTube üzerinden dersleri dinleyip test kitaplarımdan çözüyordum genelde.Türkçe için Avantaj Türkçe Fasiküllerini öneririm. Onları kullanmaktayım. Konu anlatımı gayet yeterlidir.
Paragraf için Paragrafın Ritmi kitabını mutlaka çöz bitir. Dil bilgisi için de Yayın Denizi güzeldir. Karekök ile de taçlanır. Matematikte 345 gider. Çok kalitelidir. Sıkılmadan bitirirsin. Kimya için Aydın ve Orbital kaliteli. Biyoloji için PRF, Biyotik ve Bilgi Sarmalı kalitelidir. Fizik için çok bir şey bilmiyorum zira fizik için kaynağa ihtiyaç duymadım hala. Ve sınava az kaldı.Sınavlar tercihe bağlı olduğu için ve benim de ilk dönem notlarım gayet iyi olduğu için ikinci sınavlara girmeyip TYT'ye başlayıp bitireyim diyorum. Sizlerden test kitabı önerisi istiyorum, kullandığınız ve soruları TYT'ye uygun test kitabı önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!
Biyotik ve Orbital dersine özel yayınlardır. Gayet kaliteli, sınav düzeyinde sorular, kitaplar.345 önerildiğine göre iyi bir kaynağa benziyor, YouTube`ta araştırırken de duydum şimdi, almaya değer sanırım.
Biyotik, Orbital`ı hiç duymadım Sarmal yayınlarının da önerildiğini gördüm, ilk ikisine bakacağım.
Teşekkürler hocam.
Ben 9. sınıfın ikinci dönemindeyken görmeye başladık geometri, korona da çıkınca epey eksik kaldı. Karekök 0`a şans vermek lazım
Konu anlatımlı mı almalıyım sizce? Ben YouTube üzerinden dersleri dinleyip test kitaplarımdan çözüyordum genelde.
Hocam durum aynı, kaynak linki atar mısınız?9-10'da ben adam akıllı geometri görmemiştim.