TYT için nereden başlamalıyım?

TheNigxt

Hectopat
Daha fazla  
Olayı en en baştan anlatıyorum; ortaokulda OBP puanını 80-85 arası bitirmiş ve OBP puanı 75 olan Anadolu lisesine giden bir öğrenciyim. Daha liseye yeni geçtiğim sıralar TYT ne AYT ne bilmiyordum. Ta ki 10. sınıfın 2. dönemine kadar sonrasında ben TYT'ye yavaş yavaş adımlar atmaya başladım, şu an 11. sınıfım ve hala yazılım mühendisliği kazanmama bir şans daha var.
9. ve 10. sınıfta genel notlarım 76 birisi 77 birisi ve şu anda neyim eksik bilmiyorum, nereden başlayacağım hangi konumda sıkıntı var bilmiyorum, bunun için Doping Hafıza'nın bir sistemini gördüm eksik olduğum yerlerde bana direk bir video veriyor ve buna çalışıyorum ve bir plan yapmam gerek ama Doping Hafıza cidden berbat bir şey ve satın alanların da cidden kötü olduğunu dile getirdiklerini duydum, bana ne seviyede olduğumu önerecek gibi bir site de lazım. Aynı zamanda şimdi ise;
Sayisalim matematigim iyi, fizik orta, kimya orta, biyoloji iyi, şeklinde kendimi görüyorum. bunun dışında edebiyatim cidden çok kötü ve aynı zamanda coğrafya ve tarihim de kötü orta arası, sizce ne yapmalıyım?
Hangi test kitabı almalıyım ve Online'da hangi hocaların videolarını izlemeliyim? Eğer kendimi kaptırırsam günde 4-6 saat çalışmayı düşünüyorum, düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı