TYT için test kitabı önerisi

Murat.MAW

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus HP Gaming Laptop
CPU
AMD Ryzen 7 7840HS w/ Radeon 780M Graphics
- Clock speed: 3801MHz
GPU
AMD Radeon(TM) Graphics
- Refresh rate: 144Hz
NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU
RAM
8x8 16GB ram
Default clock speed: 5600MHz
Meslek
Öğrenci
İyi günler, ben 10. sınıfı bitirdim 11'e geçeceğim bu yaz çalışmak için orta-zor bandında kitap önerir misiniz? (sayısal seçtim)
 TYT matematik.
TYT fizik.
TYT kimya.
Paragraf.

Yahu zaten geri unutursun 2 seneye ne gerek var şimdiden çalışmaya. Yaz tatilinin tadını çıkar. 11. sınıf sonu başlarsın.

Matematik için 345 ve Bilgi Sarmalı, fizik ve kimya için Palme tavsiye edebilirim. 2021'de iyiydi bu yayınlar. Ama sana tavsiyem birden yüklenmek yerine her gün az az düzenli çalışman. Bu sayede sıkılmamış da olursun 😊

Paragraf için de Limit yayınları iyiydi.

Matematik için zor seviyeye çıkmak istiyorsan Apotemi, Acil ve Orijinal yayınları vardı benim zamanımda.

Calısacaksan matematık ve geometrı calıs. Gerı kalanlarına bellı bır mıktarda hakımsen yeterlı. Şu an calısmana gerek yok.
Matematık ıcın barıs veya orıjınal kı ben şu an orıjınal 12'ye gecerken de barıs cozmenı tasvıye ederım. TYT matematık diye bır şey bırakmazsın. Geometrıde de yine barıs, orıjınal veya 3D TYT alabılırsın.

Calısacaksan matematık ve geometrı calıs. Gerı kalanlarına bellı bır mıktarda hakımsen yeterlı. Şu an calısmana gerek yok.
Matematık ıcın barıs veya orıjınal kı ben şu an orıjınal 12'ye gecerken de barıs cozmenı tasvıye ederım. TYT matematık diye bır şey bırakmazsın. Geometrıde de yine barıs, orıjınal veya 3D TYT alabılırsın.

Teşekkür ederim.

Matematik için 345 ve Bilgi Sarmalı, fizik ve kimya için Palme tavsiye edebilirim. 2021'de iyiydi bu yayınlar. Ama sana tavsiyem birden yüklenmek yerine her gün az az düzenli çalışman. Bu sayede sıkılmamış da olursun 😊

Paragraf için de Limit yayınları iyiydi.

Matematik için zor seviyeye çıkmak istiyorsan Apotemi, Acil ve Orijinal yayınları vardı benim zamanımda.
Sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı